Ring gevuld met as van overleden dierbare

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 44,95 (inclusief 21% btw)

As sieraden/ herinnering sieraden
 

Omschrijving:
Indien er een geliefde ons in het leven heeft verlaten en er is as bewaard van deze geliefde, dan is het mogelijk om deze as te verwerken in een 925 sterling zilveren sieraad.

Let op! Het as kan in een grotere collectie sieraden verwerkt worden, alle sieraden op deze webshop waar moedermelk in verwerkt is, daar kan ook as in verwerkt worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare 925 sterling zilveren sieraden waar het as ook in verwerkt kan worden.
Neem contact met ons op voor meer informatie.


Hoe?
Door een unieke verhardings- en bewaar techniek kan de as verwerkt worden in een 925 sterling zilveren sieraad en is het as sieraad bestand tegen de invloeden van buitenaf.

Wat betekent dat het sieraad (mits volgens voorschrift wordt gebruikt en behandeld) niet zal verkleuren en in perfecte conditie zal blijven, het sieraad voor altijd gedragen en bewaard kan worden.


Ketting
Er is keuze uit twee soorten 925 sterling zilveren kettingen, een jasseron ketting of een slangen ketting.
 

 

 

Extra opties:

 • Er kan gekozen worden uit een 925 sterling zilveren coin/ hangertje welke aan de ketting wordt gehangen waar bijvoorbeeld de naam en/of geboortedatum/sterfdatum van de geliefde geslagletterd kan worden.
 • Er is een extra mogelijkheid om een plukje haar van de geliefde te verwerken in het as sieraad. Het haar wordt dan als het ware "bovenop" de de as verwerkt ìn de 925 sterling zilveren hanger zodat ook het haar bestand is tegen de invloeden van buitenaf;
 • Ook kan er gekozen worden om aan de hanger zelf een 100 % pure zoetwaterparel aan een 925 sterling zilveren oogje te laten monteren.
 • Indien er wensen zijn om het sieraad nog meer te personaliseren of men heeft een bijzondere wens voor het verwerken van het as, dan zijn deze opties bespreekbaar en zal er gekeken worden naar de mogelijkheden; Materiaal:

Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilveren ring.
Het ovalen houdertje voor de as op de ring heeft een lengte van 13,5 mm en de ring is verstelbaar in maat zonder dat het verstellen als vervelend wordt ervaren. De ring heeft een heerlijk draagcomfort.
Het materiaal wat gebruik wordt voor het verharden en de as is geheim, wij zijn maanden lang bezig geweest om het juiste "recept" te vinden om de as zo goed- en zo mooi mogelijk te verwerken.


Het aanleveren van de as en hoe het gehele proces verloopt:

 • Na het shoppen van het as/ herinnering sieraad krijgt de klant een bestelbevestiging in de mailbox (deze kan ook in de spam box terecht komen van de klant);
 • Vervolgens krijgt de klant een extra mail waarnaar het as incl. naam en ordernummer naar opgestuurd mag worden (tip, laat de as opsturen bij een TNT servicepunt met een track and tracé brievenbuspakje zodat het pakje altijd te traceren valt indien het niet aan komt bij ons);
 • Er is maar een klein theelepeltje as nodig voor één sieraad, het restant as wat over is sturen wij uiteraard weer mee terug naast het sieraad;
 • De as mag bij voorkeur in een pakketje van aluminium folie gestopt worden en vervolgens in een seal/ zip/ hersluitbaar zakje  VOORZIEN VAN NAAM VAN DE KLANT EN ORDERNUMMER (zie orderbevesiting in de mail na het plaatsen van de bestelling) verstuurd worden. Gelieve niet los in een boterhamzakje te versturen want zo kan er as verloren gaan als wij het zakje as open moeten scheuren;
 • Na het ontvangen van het as ontvangt de klant een mail met ontvangstbevestiging zodat een ieder zeker weet dat de as goed is ontvangen;
 • Binnen 7-16 werkdagen (na het door ons ontvangen as) ontvangt de klant het unieke en gepersonaliseerde as/herinnering sieraad thuis in een luxe kado- en bewaarverpakking met duidelijke omgangsinstructies voor het sieraad. Incl. een persoonlijke boodschap van ons en elk sieraad wordt altijd als een uniek kado verpakt;
 • Tot slot lezen wij graag in ons gastenboek en/of Facebook pagina terug hoe het sieraad is ontvangen en of wij erin geslaagd zijn om jouw unieke en bijzondere periode voor eeuwig vast te leggen in een uniek sieraad.

  Extra:
  De ketting wordt geleverd met een uniek stoffen bewaarzakje waar het sieraad in bewaard kan worden wanneer het niet gedragen wordt.

   

  Uitleg  meerkeuzemenu:
  - Er kan gekozen worden uit twee verschillende varianten colliers/kettingen welke wederom gemaakt zijn van 925 sterling zilver. De gewenste lengte voor het collier kan ingeschat worden a.d.h.v. de bovenstaande afbeelding (in deze omschrijving). Indien er geen collier gewenst is dan is dit ook aan te geven in het meerkeuzemenu.;
  - Een Coin is een extra 925 sterling zilveren label van 13 mm doorsnede waar tekst opgeslagen kan worden. Er kan alleen maar gebruik gemaakt worden van het lettertype welke in de voorbeelden gebruikt wordt, het kleinste lettertype.
  - Achterkant slagletteren Coin betekent dat zowel de voor- als achterkant beletterd kan worden, belangrijk om in stap twee in het winkelwagentje aan te geven welke tekst men op de zowel de voor als achterkant wenst. Indien dit niet duidelijk wordt aangegeven dan zal indien er een naam en geboortedatum doorgegeven is de naam voorop geslagen worden en de geboortedatum achterop;
  - De Coin is maar klein, er kunnen maar twee korte of 1 lange naam op geslagen worden of een naam met geboortedatum allemaal op één kant.
  - Keuze om de tekst wel- of niet zwart te laten inkleuren. De letters worden in het zilver geslagen, indien gewenst is dat de tekst goed leesbaar is op afstand, dan is het raadzaam om de tekst zwart in te laten kleuren. Indien het een subtiele toevoeging betreft, de tekst dus subtiel aanwezig behoort te zijn dan is het wellicht mooier om de tekst niet in te laten kleuren.

   

  Tekst aanleveren:
  In stap twee van het bestelproces is er een vrije ruimte beschikbaar om aan te geven welke tekst er gewenst is om op de Coin te laten slagletteren.


  "Metal stamping; the beauty of Imperfection"

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel