Breastfeeding Milestone Cards

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 19,95 (inclusief 21% btw)

Breastfeeding Milestone Cards

Leg het liefdevolle, unieke en bijzondere moment tussen jou en jouw kindje(s) vast door middel van een borstvoedings mijlpaal kaart tijdens jullie borstvoedingsmoment.

Het betreft een unieke set met 21 stuks mijlpaal kaarten welke individueel op hoogwaardig aquarell papier met prachtige kleuren zijn gedrukt voor een Ibiza achtige look, op een A6 formaat.

Er is gebruik gemaakt van prachtige illustraties en unieke en liefdevolle teksten welke de betreffende moeder zal doen inspireren om door te gaan en te genieten van de bijzondere borstvoedingsperiode.

Voor elke maand borstvoeding tot 1  jaar is een speciale kaart. Op de achterzijde staat een liefdevolle quote of tekst. Tevens is er op achterzijde ruimte beschikbaar om de datum en het bijzondere moment te omschrijven, zodat de kaartenset gepersonaliseerd wordt en voor altijd te bewaren is voor later en eventueel op latere leeftijd kado te geven is aan jullie zoon/dochter(s).

Daarnaast zitten er nog veel extra moment kaarten bij, zoals bijvoorbeeld een mommy milk shower, en een cluster feeding kaart. Ook zit er een unieke kaart bij welke de 2 jaar (de WHO) norm illustreert.

Er zitten ook gouden award kaarten bij, om de 6 maanden, 1 jaar en de 2 jaar voeden te vieren.

De kaarten worden gebundeld geleverd in een luxe bewaardoos met een groot oud roze lint eromheen. Tevens wordt het pakket altijd prachtig ingepakt zodat het voor jouzelf of voor een ander altijd een kado is om uit te pakken.

Deze Breastfeeding Milestone Cards met bijbehorende insiprerende teksten zijn geheel door mijzelf bedacht en uitgewerkt. Samen met een fantastische ontwerper zijn we tot dit prachtige design van kaarten gekomen.

 

Deze specifieke kaarten uit deze betreffende set zijn niet los te verkrijgen. Er staan naast deze set enkele andere Breastfeeding Milesone Cards op de webshop, maar dit zijn niet dezelfde kaarten als uit dit pakket.

Ben jij een kolf mama, of tandem mama? Of voedt jij al 3 of 4 jaar? Of wens je een losse maand of jaar kaart te bestellen? Deze zijn los te verkrijgen op de webshop.

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel