SALE! OP=OP!

Nien geboorte- en liefdesarmband

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
€ 59,95 € 19,95 (inclusief 21% btw)

Deze  geboorte- en liefdesarmband heeft als doel om jezelf een stukje liever te vinden.
Om goed voor jezelf te zorgen en om lief voor jezelf te zijn, deze armband helpt jou hieraan te herinneren.

Deze bijzondere armband is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.

De armband is dusdanig samengesteld dat de edelstenen welke naast elkaar geregen zijn, elkaar juist zullen versterken en elkaar kunnen reinigen, tussen de edelstenen door zijn er Balinese sterling zilveren kralen geregen, een eigen ontwerp.

Aan deze armband zijn prachtige kwaliteits edelstenen geregen.
De regenboog maansteen edelsteen staat centraal bij de werking op de hormoonbalans van de vrouw, maar ook bij het vinden van (innerlijke) rust.De rozenkwarts edelsteen staat voor positiviteit, liefde, zelfvertrouwen en bevorderd om het goede in de mens te zien.

Deze armband is tevens bijzonder geschikt om te geven als “baargoud” omdat de kersverse moeder niet moet vergeten goed voor zichzelf te zorgen tijdens deze bijzondere periode, maar ook om de hormonen in balans te brengen, te helpen bij lactatie, hechting en het ontzwangeren.

Dit armbandje is gemaakt van hoogwaardige (925.) sterling zilveren kralen en onderdelen, gecombineerd met de mooiste en meest zuivere edelstenen.

Er is gebruik gemaakt van de volgende edelstenen, de werking van de betreffende stenen kunnen teruggelezen worden wanneer er op de naam van de edelstenen geklikt wordt in het overizicht hieronder:

- Regenboogmaansteen (wit met een glans van alle kleuren van de regenboog);
- Rozenkwarts (zacht roze);

Het armbandje wordt altijd op maat gemaakt. Hierbij is het belangrijk de juiste en vooral de strakke polsomvang door te geven, dan reken ik de juiste maat uit voor het draagcomfort. Hier kan er gelezen worden hoe de polsomvang simpel opgemeten kan worden.

 

 

Productfoto's: Schots en Scheef fotografie

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel