Maansteen zwangerschapsbel bola

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 38,95 (inclusief 21% btw)

Maansteen zwangerschapsbel bola

Deze bijzondere (925.) sterling zilveren zwangerschapsbel of zwangerschapsbola, is handgemaakt en een uniek SoLilly design.

Dit belletje of deze bola maakt een zacht tingelend geluid bij de beweging van de moeder. Indien deze bel tijdens de zwangerschap van de moeder laag op de buik wordt gedragen (tussen het middenrif en de navel in), raakt de ongeboren baby vertrouwd aan het tingelende geluidje van het belletje en geeft dit een veilig en vertrouwd gevoel voor de baby wanneer hij/zij geboren wordt en het belletje bijvoorbeeld aan het wiegje gehangen wordt. De baby associeert en herinnert in zijn/haar onderbewustzijn het tingelende zachte geluidje aan het veilige, warme en geborgen gevoel binnenin de buik van de moeder, dit geeft voor de baby een heel fijn en veilig gevoel.

Het ontwerp van de zwangerschapsbel is geheel door SoLilly bedacht.
In het midden van de bel/bola zit een regenboogmaansteen edelsteen verwerkt. De maansteen stimuleert het vrouwelijke geslachtsorgaan en ondersteunt bij de wens tot een zwangerschap, het voorspoedig doorlopen van een zwangerschap, en geeft ondersteuning bij de bevalling met de daarbij behorende periode na de bevalling.
De maansteen heeft tevens een zeer positieve werking op de lactatie van de moeder, het helpt de melkproductie te stabiliseren. De steen ondersteunt bij de hechting tussen de moeder en het kind en werkt tevens bij de baby positief en bevorderend op de natuurlijke drinktechniek, natuurlijke speenbehoefte, natuurlijke slaapmomenten en de natuurlijke hechting naar de moeder.

Rondom de maansteen is een swirl van een spiraal verwerkt, welke de oneindige band tussen moeder en kind symboliseert. Aan het “uiteinde” van dit spiraal is een bloem verwerkt, welke een oneindige vorm moet symboliseren en de bloei van een welvarend, gezond en liefdevol leven van de (ongeboren) baby. Tevens symboliseert de swirl rondom de regenboogmaansteen de (onzichtbare band van de) navelstreng tussen moeder en kind, waarbij de navelstreng op het einde wordt afgebonden met een navelveter in de vorm van een bloem.

Deze zwangerschapsbel heeft dus meerdere symbolieken en is met alle zorgvuldigheid zelf ontworpen en samen gesteld.

Deze zwangerschapsbel wordt handgemaakt op Bali, het betreft een SoLilly only en het heeft een typische Balinese look en is niet geheel glad en strak afgewerkt, dit maakt deze zwangerschapsbel in combinatie met de symboliek en de regenboogmaansteen zeer uniek in zijn soort.

Geadviseerd wordt om de zwangerschapsbel met een collier te dragen van 80 of 90 cm lang. Optioneel kan dit collier bijbesteld worden. Het betreft een 1,7 millilmeter dik jasseron collier.

Deze zwangerschapsbel is gemaakt van hoogwaardig (925.) sterling zilver,  gecombineerd met de mooiste en meest zuivere regenboogmaansteen edelsteen.

 

Er is gebruik gemaakt regenboogmaansteen edelstenen, de werking van deze stenen kan hieronder worden teruggelezen
- Regenboogmaansteen (wit met een glans van alle kleuren van de regenboog);

 

 

 

Productfoto's: Schots en Scheef fotografie

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel