Sprankelende verrassing

Artikel 1 van 1
€ 79,95 (inclusief 21% btw)

Sprankelende verrassing

Niets is leuker dan verrast te worden met een bijzonder sprankelend sierraad welke speciaal voor jou is ontworpen, op jou persoonlijk is afgestemd en speciaal voor jou met liefde is gemaakt. Een sierraad welke jou zal verrassen en een emotie in jou los kan maken.


Het enige wat je hoeft te doen is deze bestelling te plaatsen en mij de volgende gegevens aan te leveren:
- Jouw roepnaam;
- Jouw initialen;
- Jouw geboortedatum;
- Jouw favoriete kleur;
- Jouw lijfspreuk of een mooie quote (Google kan hier goed bij helpen);
- Stuur mij 1 of 2 foto's van jouw geliefden (dit kan het gezin zijn, overige familie, huisdier, een geluksmoment vastgelegd op foto;
- Namen van jouw kinderen en geliefde;
- Jouw polsmaat (de instructies voor het opmeten van jouw polsmaat is hier te vinden);
- Jouw beroep;
- Jouw hobby's.

Ik ga dan aan de hand van bovenstaande gegevens een sieraad speciaal voor jou ontwerpen, het kan een passend sieraad uit de huidige collectie zijn, een setje sieraden, maar het kan ook een geheel nieuw sieraad zijn welke exclusief voor jou is ontworpen en elders nergens te verkrijgen is.

Jaren lang heb ik cursussen en workshops gevolgd bij medium Anneke Klaassens om mijn mediamieke zijde verder te ontwikkelen. Ik ben geboren met "een zesde zintuig" zoals men dit noemt. 

Readings in privé sfeer heb ik lang gegeven, echter ben ik hiermee gestopt en heb ik ervoor gekozen om mijn liefde voor het mediumschap samen te voegen met het maken van sieraden waarbij ik bij dit specifieke "verrassings sieraad" gebruik maak van mijn mediumschap, mijn intuïtie en gevoel.
Nog altijd ben ik in opleiding bij Anneke om mijn mediamieke kant te blijven ontwikkelen.


Dit schreef Anneke Klaassens over mij:
"Jaren geleden ontmoette ik Nikita Boelens voor het eerst op een huiskamer avond. En al snel daarna kwam ze voor haar eerste cursus. Ze bleek bijzonder veel aanleg te hebben voor het mediumschap en ze heeft een aantal jaren cursussen gevolgd.

Samen met Arjen kreeg Nikita 2 prachtige dochters Lilly-Ann en Jill. Al ruim 12 jaar is Nikita bezig met het ontwerpen van persoonlijke sieraden en vorig jaar begon ze met het 'vertellen van een verhaal in een sieraad'.

En zo is SoLilly ontstaan.
Ik vind het ontzettend leuk dat Nikita nu haar creativiteit samen met haar mediumschap gaat combineren. En ik weet zeker dat deze combinatie voor unieke persoonlijke sieraden gaat zorgen."Het is een sprong in het diepe voor de klant, maar het is ook een prachtig vertrouwen in het handwerk wat ik maak, welke specaal voor jou wordt ontworpen- èn gemaakt.

Met behulp van mijn mediamieke intuïtie probeer ik een sieraad samen te stellen welke exact bij de klant past en het sieraad een bijzondere boodschap zal vertellen.

Elk sieraad zal tot in detail omschreven worden in een persoonlijke brief aan de klant, waarbij ik eveneens mijn mediamieke kant een bijzondere rol zal laten spelen.

Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende materialen, van 925 sterling zilver, Swarovski, leer, edelstaal of kurk maar één ding is verzekerd, het zal het betaalde bedrag ten goede komen.

Tevens is het mogelijk om een mediamiek sieraad te combineren met een DNA sieraad, dit kan je aanklikken bij het meerkeuzemenu, hier zit uiteraard een meerprijs is verwerkt.
Hoe het aanleveren van het DNA precies werkt, dat vind je hier.


De levertijd van dit sieraad kan i.v.m. de persoonlijke boodschap en het ontwerp oplopen van 10-12 werkdagen.
Wat betreft een sparnkelende verrassing i.c.m. DNA dien je de actuele levertijden te raadplegen.

Indien er meer informatie is gewenst dan kan er altijd contact met mij opgenomen worden om samen de eventuele wensen door te spreken.

Laat jezelf sprankelend verrassen... En geef mij jouw vertrouwen.
 

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel