Sodaliet edelsteen


NAAM
In deze steen zit het stofje natrium verwerkt, dit is een Engelse benaming voor 'Sodum", hier heeft de steen zijn naam aan te danken.VINDPLAATS
De mooiste en krachtigste stenen komen uit Brazilië, maar de Sodaliet wordt ook in Canada, India, Namibië en in de Verenigde Staten gevonden.


WERKING

- Rustgevend;
- Een positieve werking tegen prikkelbaarheid;
- Werkt tegen vermoeidheid;
- Zorgt voor evenwicht;
- Stabiliseerd overgevoeligheid;
-Verheldert inzichten;
- Een positieve werking op doorzettings vermogen;
- Bervorderd het zelfvertrouwen;
- Angstoverwinnend;
- Benadrukt de innerlijke vrede;


REINIGEN
Het is belangrijk om de steen niet bloot te stellen aan chemicaliën, doe deze steen dan ook altijd af met het douchen, schoonmaken en handen wassen met zeep.
Ik adviseer ook om vooraf aan het dragen de steen enkele minuten onder koud stromend water te houden om zo de steen te reinigen van alle andere energiën en op deze manier jouw energie goed opgenomen kan worden door de steen.
De steen dient regelmatig (op intuïtie) gereinigd te worden, bij voorkeur een nachtje in het raamkozijn bij de (volle) maan te leggen, of om deze enkele minuten onder koud stromend water te houden. Een nachtje in de koude aarde op de grond kan de steen ook uitmuntend helpen om op te laden.

De steen dient te allen tijde met liefde te worden gedragen en behandeld te worden en wanneer het zijn glans verliest dan kan de steen zachtjes opgepoetst worden met een zachte droge doek.

© 2015 - 2022 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel