Aquamarijn edelsteenNAAM
De Aquamarijn heeft zijn naam te danken aan de Latijnse term voor "water van de zee". Volgens oude verhalen was de Aquamarijn edelsteen de schat van de zeemeerminnen.

 

VINDPLAATS
De mooiste en meest krachtigste stenen komen uit Brazilië, Pakistan, Madagaskar en Zimbabwe.

 

WERKING
- Kalmerend;
- Bevorderd oprechtheid, eerlijkheid, onbezorgdheid;
- Helpt om ontspannen en vrolijk te zijn;
- Helpt om in het hier en nu te leven;
- Bevorderd spirituele groei;
- Werkt positief op de keel, klieren, ogen, het gebit en de kaak;
- Werkt fysiek verkoelend;
- Brengt de homonen meer in balans;
- Een positieve werking op eczeem, psoriasis;
- Een positieve werking op voorhoofds- en bijholtes ontstekingen;


REINIGEN
Het is belangrijk om de steen niet bloot te stellen aan chemicaliën, doe deze steen dan ook altijd af met het douchen, schoonmaken en handen wassen met zeep.
Ik adviseer ook om vooraf aan het dragen de steen enkele minuten onder koud stromend water te houden om zo de steen te reinigen van alle andere energiën en op deze manier jouw energie goed opgenomen kan worden door de steen.
De steen dient regelmatig (op intuïtie) gereinigd te worden, bij voorkeur een nachtje in het raamkozijn bij de (volle) maan te leggen, of om deze enkele minuten onder koud stromend water te houden. Een nachtje in de koude aarde op de grond kan de steen ook uitmuntend helpen om op te laden.

De steen dient te allen tijde met liefde te worden gedragen en behandeld te worden en wanneer het zijn glans verliest dan kan de steen zachtjes opgepoetst worden met een zachte droge doek.

© 2015 - 2022 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel