Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Mathilde
  Vandaag ontvangen een prachtige hanger met haarlok, van mijn overleden dochter. Ook de ketting er bij is erg mooi.
  Voor mijn man en zoon een haarlok in een kraal. Allemaal heel mooi geworden.
  Wij zijn allemaal blij met deze herinnering!
 • Geplaatst door Sindy Klupper
  Zooooo het wachten waard! Heel blij met mijn moedermelk druppelarmbanden en ring met haarlokken van mijn beide jongens. Zelfs nu in deze rare Covid-19 crisis tijd, goede communicatie over de iets langere levertijd. Al mijn vragen vooraf, beantwoord met geduld en uitleg.

  Nikita, ontzettend bedankt!

  Ik ga zeker nog eens bestellen.

  Be safe, be strong💙💙

  En de kaart over borstvoeding komt in een lijstje, wat een mooie tekst.
 • Geplaatst door Evelien
  Hoi Nikita,

  Dankjewel voor het mooie moedermelk sieraad. Het is precies wat ik mij er van had voorgesteld. Ook al kwam er nu iets meer tijd tussen voordat ik het opgestuurd kreeg maar dit maakte niet uit.
 • Geplaatst door Sharon Bruijn
  Mega blij met mijn moedermelk sieraad.
  Hartelijk dank voor je mooie werk
 • Geplaatst door Marielle
  Super mooie bedel en hanger ontvangen.
  Ga zo door het is het wachten meer dan waard ben er ontzetten blij mee! Ik kan iedereen jou aanbevelen!
 • Geplaatst door Lydia
  Net mijn moedermelk oorstekers ontvangen. Ik ben er blij mee! Ze zijn net zo mooi als de foto's. Ik zal hier veel plezier van beleven.
 • Geplaatst door Aysel
  Zojuist mijn ketting ontvangen met moedermelk en haarlokje. Heb staan popelen toen ik de mail kreeg dat het werd verzonden. Het was het wachten 10000% waard, ben er super blij mee😍😍
 • Geplaatst door Carla Brouwer-Appel
  Maandje terug al mijn nieuwe moedermelk armbandje met haarlok ontvangen. Mijn tweede moedermelk sieraad en weer zo ontzettend blij mee. Wederom een prachtig sieraad geworden. En weer een mooi aandenken aan een borstvoedingsperiode.
  Thanks
 • Geplaatst door Maartje
  Vorige week mijn oorbellen & hanger binnen gekregen....ik was heel benieuwd en ze zijn zo mooi geworden! Ik ben er erg blij mee & vind het ontzettend bijzonder dat ik deze mooie tijd (die gelukkig nog niet is gestopt ☺️) heb vereeuwigd in een mooi sieraad!
  Dank je wel Nikita voor je mooie kunstwerk, ik ga ze met liefde dragen!
 • Geplaatst door Karin
  Zo onwijs blij met mijn sieraden gemaakt van moedermelk. Het liefste draag ik ze elke dag! Makkelijk te bestellen, service is top.... echt zo ontzettend waardevol
 • Geplaatst door Ellen
  Prachtig sieraad geworden, het wachten dubbel en dwars waard!
 • Geplaatst door Nadine
  Super tof gepersonaliseerd sieraad. Een blijvende herinnering aan de mamamelkjes tijd met m'n kleine prinsesje. Onwijs blij mee! Hoewel ik het natuurlijk zelf heb besteld, was ook het uitpakken een cadeautje. Leuk verpakt, maakte het echt af!
 • Geplaatst door Nikki
  Wauw. Net mijn unieke sieraad (ring met moedermelk) gekregen. Nu draag ik de herinnering van een bijzondere periode om mijn vinger en in mijn hart.
  Nogmaals dank
 • Geplaatst door Ilse Brems
  Supersuperblij met mijn uniek moedermelk-sieraad! Het is een mooie hanger geworden met juweel, hartje en coin, echt prachtig! Het was het wachten meer dan waard, nogmaals bedankt, Nikita!
 • Geplaatst door Eline
  Ik heb deze week mijn hangertje van moedermelk mogen ontvangen. Wat ben ik er blij mee. Een prachtige herinnering aan een mooi avontuur van borstvoeding geven om mijn 2 jongens groot te krijgen. Super hard bedankt!
 • Geplaatst door Samantha Brouwers
  Wat ben ik gelukkig met mijn moedermelksierraad! Wat een fijne, draagbare herinnering aan deze fijne periode! Super duidelijke instructies gekregen en een fantastisch resultaat. Bedankt!
 • Geplaatst door Rianne vd Berg
  Na 2 maanden wachten is mijn prachtige moedermelksierraad binnen gekomen. Aan alles kun je zien dat er veel zorg en aandacht aan besteed is, het wachten zeker waard!!
 • Geplaatst door Susanne
  Het wachten is beloond! Vanmiddag mijn mooie oorbellen ontvangen en helemaal gelukkig ermee!
  Nooit verwacht dat ik borstvoeding zou kunnen gaan geven, laat staan dat het zo succesvol zou zijn. Ik draag deze oorbellen met trots. Bedankt Nikita!
 • Geplaatst door Angela
  3 jaar geleden bestelde ik een moedermelk hanger om de borstvoedingsperiode van mijn dochtertje te herinneren. Wat was die mooi!
  Dus na de geboorte van mijn zoontje, heb ik er meteen weer één besteld. Het pakje dat met de post kwam was al een cadeautje op zich. En de hanger weer net zo mooi als de vorige. Prachtige sieraden voor mooie herinneringen.
 • Geplaatst door Mariska Nagel
  Ik heb een paar weken geleden mijn moedermelk ring met de eerste haarlokjes van alle 3 mijn kinderen er in ontvangen. Gisteren pas open gemaakt om mezelf te verrassen met kerst, en wauw dat was echt een verrassing! Hij is echt geweldig mooi, ik ben er helemaal verliefd op!

  Dankjewel Nikita!
 • Geplaatst door marielle
  Vandaag mijn moedermelksieraad ontvangen met 2 haarlokjes.
  Echt prachtig! ben er zo blij mee.
 • Geplaatst door India
  Gisteren mijn moedermelksieraad ontvangen, heel tevreden, superfijne afwerking en heel mooi. Supercontent!!
 • Geplaatst door Nicole
  Vandaag toch nog een sinterklaas cadeau mogen ontvangen. En wat voor een! Ben helemaal blij met mijn moedermelk ring in combinatie met de ring met maansteen.
 • Geplaatst door Monique
  Gisteren mijn mooie kettingen en ring ontvangen.
  Zo ontzettend blij mee, en het wachten meer dan waard.
  Dit zijn echt herinneringen voor het leven ❤️


  Dank je wel lieve Nikita
 • Geplaatst door Stephanie
  Wauw, wat een mooie kraal en moedermelk hanger! Heel erg blij mee!
  Heel erg blij dat mijn borstvoedingsperiode nu mooi in twee sieraden is verwerkt, omdat ik super trots ben dat ik onze tweeling 4,5 maand borstvoeding heb kunnen geven.
 • Geplaatst door Marije
  Vandaag mijn mooie moedermelk armband mogen ontvangen 😍 Ik ben er echt ontzettend blij mee en vind het zo mooi om zo altijd de eerste moedermelk waar ik mijn dochter mee heb mogen voeden bij mij te dragen 😘 het wachten meer dan waard.
 • Geplaatst door Jasmine
  Net op de dag dat mijn dochtertje een half jaar werd (24/4) mocht ik mijn mooie ketting ontvangen 😍. Na een heel zware start de eerste weken, super trots dat ik al een half jaar haar mag voeden. Heel blij dat ik voor altijd een tastbare herinnering aan deze periode! Dankjewel!
 • Geplaatst door Denise
  Ik heb afgelopen week mijn moedermelksieraden mogen ontvangen en ze waren het wachten méér dan waard 🥰 Het zijn prachtige hangertjes en ik ben er ontzettend blij mee. De mooiste momenten zijn tastbaar gemaakt ❤
 • Geplaatst door Juliette Bobbink
  Wauw wat een mooie borstvoedings ketting heb ik ontvangen. 🥰
  Dit sluit een mooi maar ook een heel zwaar borstvoedings avontuur af. Mijn dochter tot 18 maanden gevoed en mijn zoontje tot 13 maanden . Met veel liefde, pijn en tranen gedaan maar wou het beste geven wat er was .❤💙
  Deze super mooie ketting maakt het zo bijzonder!

  Dankjewel Nikita 😘
 • Geplaatst door carme
  het lange wachten was het zeker waard! wat een pracht stuk! na ellende van dysmatuur baby die zo veel moeite had met live drinken ben ik na 3 weken overgestapt op fulltime kolven. het was met vallen en opstaan maar ik ben super trots dat ik hem zo 6 maanden mijn bv heb kunnen geven. en dit is een mooie herinnering aan die periode 😍mooi afgemaakt met plukje haar van mijn dochter ( die heeft maar 10 weken bv gehad) en plukje van mijn zoontje
 • Geplaatst door Kirsten
  Vandaag eindelijk mijn ketting met moedermelk binnen gekregen en het was het wachten waard! Zo mooi, kippenvel! Bijzonder dat ik met trots dit sieraad mag dragen
 • Geplaatst door Cynthia Teerling
  Lieve Nikita,
  Super super dankjewel voor mijn mooie sieraad! Ik ben heel erg blij hiermee. 2 jaar geleden toen was het afsluiting na 1,5 bv van mijn lieve man bedel cadeau gehad met haarlok en moedermelk van mijn zoontje en nu ook eentje van mijn dochtertje van 14 maanden, ik zit nu heerlijk voedend op de bank, terwijl dochterlief knus in slaap valt met nu 2 bedeltjes om mijn armband. Bedankt voor een tastbare herinnering aan deze mooie tijden!
  Veel liefs
 • Geplaatst door Ilse
  Lieve Nikita,
  Ik heb geweend van blijdschap toen ik de haarlok hangertjes van mijn overleden oma mocht ontvangen. De hangertjes zijn prachtig!
  Bovendien kwam het pakketje net op tijd voor de verjaardag van mijn mama, zodat ik haar dit heel bijzonder cadeau kon geven.
  De hangertjes waren super mooi ingepakt; ik voelde de zorg en de liefde die eraan besteed is.
  Dankzij jou hebben wij "meme" altijd bij ons. Dankjewel voor het fantastisch werk dat je doet!
  Ilse
 • Geplaatst door Patty
  Een prachtig haarlok sierraad met coin. Vandaag terug van vakantie en bij binnenkomst zag ik het mooie pakketje van solilly.nl liggen. Netjes en prachtig ingepakt, een echt cadeautje om door de brievenbus te krijgen! Zo blij met mijn haarlok sierraad, zo heb ik altijd een beetje van mijn zoontje bij me ❤️ ,
  Lieve Nikita heel erg bedankt ! Je bent een topper !!
 • Geplaatst door Monique
  Ik ben super blij met mijn haarlok hanger!Een sieraad om mijn hals met een lokje haar van mijn overleden moeder.Heel erg bedankt voor mijn persoonlijke sieraad!
 • Geplaatst door Marieke
  Hoi Nikita,
  Ontzettend bedankt voor de prachtige moedermelk hanger Pearl. Het sieraad is een mooie herinnering aan de mooie voedingsmomenten die ik met mijn kinderen heb gehad. Ik ben heel blij dat ik deze hanger in het goud kon bestellen, het past mooi bij mijn trouwring. Ik zie dit sieraad als symbool voor de verbintenis met mijn kinderen. Ik ben heel blij dat ik je website heb gevonden waarin jouw persoonlijke aanpak bij het maken van deze bijzondere sieraden duidelijk naar voren komt. Heel veel succes en plezier bij het maken van nog meer bijzondere sieraden!
  Groetjes, Marieke
 • Geplaatst door Loes
  Al 2x mooie sieraden mogen ontvangen, altijd netjes en fijn contact! Ook is mijn sieraad weer netjes gemaakt nadat ik hem had verzonden. Echt vakwerk!
 • Geplaatst door Kübra
  Hoi Nikita,
  Ik ben helemaal verliefd op mijn moedermelk-hangertje met het schattige haarlokje van mijn dochtertje erin! Het is niet altijd makkelijk geweest om door te gaan met borstvoeding geven, maar ik ben ontzettend trots dat we nu na 8 maanden (en hopelijk nog vele maanden hierna) nog steeds samen van genieten van de voedingsmomenten samen. En dit hangertje is daar een perfect symbool voor! En het haarlokje moest er wel bij omdat ze al sinds haar geboorte bekend staat met haar grote haardos
  Nogmaals super bedankt Nikita!
 • Geplaatst door Evelyne
  Wij zijn sinds kort de trotse eigenaars van 2 fantastische moedermelkjuwelen. Een mooi aandenken aan 2 unieke en onvergetelijke avonturen met onze zoon en dochter.
 • Geplaatst door Eveline Leesl
  Hoi Nikita,
  Vandaag heb ik het mooiste sieraad ooit ontvangen, het kado aan mijzelf na het 2,5 jaar geven van borstvoeding aan onze Fleur.
  Prachtig verpakt, de mooiste kleuren verpakkingen en flyers en het mooiste sieraad ooit, met mijn eigen melk.
  Je hebt oog voor detail, mijn complimenten.
  Zeker na een rot ervaring bij een ander bedrijf met moedermelk sieraden ben ik dankbaar dat ik door twee moeders van het mama café ben getipt om bij jou een mooie bestelling te plaatsen. Zoveel meer kwaliteit en afwerking, geen slordige druppels.
  Bedankt! Groeten, Eef
 • Geplaatst door Renee
  Het heeft even geduurd, maar het was het wachten zeker waard! Er wordt dan ook met veel zorg een mooie herinnering gemaakt... Nadat ik mijn moedermelk bedeltje had ontvangen heb ik er meteen 1 voor mijn andere dochter besteld, een geweldige herinnering aan een mooie tijd die nu langzaam jammergenoeg ten einde komt.. Bedankt dat ik het op deze manier voor altijd mij mij kan dragen
 • Geplaatst door Saskia B
  Het lange wachten meer dan waard! Zo blij met m'n moedermelk hanger 🥰 ziek op de bank maar wist niet hoe snel ik bij de brievenbus moest komen! Echt super bedankt! 💙
 • Geplaatst door Geeske
  Hoi Nikita
  Vandaag zijn eindelijk de kettingen voor mij en mijn dochter binnen gekomen ,ze zijn geweldig geworden
  Het betekend veel voor mijn dochter en mij
  Dank je en je kan zien dat het met liefde is gemaakt
  Liefs Geeske en sjoukje
 • Geplaatst door Marlon
  Oh wat een cadeau en verassing om uit te mogen pakken (ookal heb ik de bestelling zelf gedaan).
  Ik ben zo gigantisch blij met de mooie hanger, een mooie herinnering aan een geweldige tijd!
  Bedankt Nikita!
 • Geplaatst door Didem
  Na lang wachten waren mijn 2 bestellingen binnen. Een ketting voor mij en mijn schoonzus. Nikita je doet prachtig werk! Je ziet hoeveel liefde er in is gestoken. Het was het wachten waard! Dankjewel X
 • Geplaatst door Amelie
  Wauw, het eindresultaat is supermooi geworden! Ik heb 2 kralen met haarlok en melk en een hanger. Ze herinneren mij aan de borstvoedingsperiode, welke ik als bijzonder, intens en mooi heb ervaren. Ik ben heel blij dat ik er een tastbare herinnering van heb en altijd mijn kindjes een beetje bij me draag. Bedankt voor je mooie werk Nikita!!
 • Geplaatst door Susanne
  Lieve Nikita,
  Heel erg bedankt voor de mooie moedermelk hanger die ik heb ontvangen. Je hebt 2 jaar geleden dezelfde voor me gemaakt. Deze is verwerkt in een hele mooie collage met 4 foto's erbij: een 'borstvoedingsfoto' van de dag van de geboorte, eentje met 6 maanden, 9 maanden en de 1e verjaardag. De oudste heb ik tot zijn verjaardag borstvoeding gegeven en hoop dat nu weer te halen. De melk van de sieraden zijn beide van de dag dat mijn kindjes 6 maanden waren. Heel speciaal. Een herinnering voor altijd!!! Nogmaals heel hartelijk bedankt!! Liefs, Susanne
 • Geplaatst door Nancy peetermans
  Heel onverwachts kwam het pakje aan vandaag ...alles zorgvuldig verpakt ....heb tranen met tuiten gehuild want wat waren ze prachtig !!!! Nog nooit heb ik zo een prachtig geschenk gehad met heel veel betekenis voor mij ! Thx ....dit gaan niet mijn laatste zijn ! .....een superblije klant 1000x dank ?
 • Geplaatst door Lotte Bolten-Ebbers
  Lieve Nikita,
  Bedankt voor mijn prachtige moedermelk hanger. Ben er werkelijk verliefd op, het is zo geweldig mooi geworden! Een super waardevol sieraad voor mij, voor altijd. Ik draag hem met trots. Ook mooi om later aan mijn dochter te kunnen geven.

  Heel erg bedankt en ik bestel zeker nog eens bij je!

  Liefs van Lotte
 • Geplaatst door Sanna
  Lieve Nikita,
  Bedankt voor het maken van mijn prachtige moedermelk druppel set met haarlok.
  Ik had een hele nare ervaring bij een ander bedrijf waar de melk groen was uitgeslagen na verloop van tijd. Toen ben ik via mond tot mond reclame bij solilly terecht gekomen, ik was direct verrukt door haar persoonlijke verhaal en eerlijke en klantvriendelijke service. En nu verliefd op mijn sieraden die geweldig waren verpakt. Ontzettend bedankt Nikita, jij bent ècht de beste in jouw vak! Sanna van Es
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2015 - 2020 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.