Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Smithb328
  An interesting dialogue is value comment. I feel that it is best to write extra on this subject, it won't be a taboo subject but generally persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers aeekfeddcfedggea
 • Geplaatst door Lenneke
  Ik heb mijn moedermelk ketting ontvangen. Wat is hij mooi! En wat een geweldige manier om de borstvoedingperiode af te ronden. Dank je wel.
 • Geplaatst door Valerie Belloli
  Al verschillende dingen besteld: moedermelk ketting, moedermelk armband, baby wish armband.... en steeds weer even tevreden! Alles is prachtig afgewerkt! Doe zo verder, een aanrader voor iedereen!!
 • Geplaatst door Carla Brouwer-Appel
  Lieve Nikita,
  Bedankt voor de prachtige moedermelk plus haarlok ketting. Wauw echt prachtig en het is nog mooier dan we hadden verwacht. Dit mooie sieraad zal me voor altijd herinneren aan alle mooie borstvoedingsmomenten met mijn dochtertje. Het is oprecht het dierbaarste sieraad wat ik nu bezit. Wauw en echt super bedankt😘

  Groetjes en liefs Carla.
 • Geplaatst door Marlou kleinhout
  Lieve Nikita, vandaag mijn mooie sieraad mogen ontvangen. En whow wat ben ik blij, het is het mooiste en dierbaarste sieraad wat ik bezit. Een prachtige kraal met haarlokje van mijn mannetje😍. Dankjewel 💋
  Liefs Marlou
 • Geplaatst door Renske
  Lieve Nikita,
  Dank je wel voor het maken van mijn meest dierbare Sieraad.
  Gisteren heb ik mijn super mooie moedermelk pearl hanger ontvangen. Wat een bijzonder en speciaal sieraad.
  Hij kwam voor mij op een erg emotioneel moment want ik moet helaas mijn borstvoeding gaan afbouwen. En omdat ik waarschijnlijk geen derde kindje zal krijgen (kan zelf heel moeilijk kinderen krijgen) is dit heel dubben. Want wat bijzonder is het om je kindje zelf te mogen voeden. Dus met heel veel pijn in mijn hart sluit ik deze bijzondere periode af. Maar heb ik een super mooie herinnering aan het voeden van mijn beide kinderen gekregen.

  Super bedankt
 • Geplaatst door Melissa
  Vandaag mijn moedermelk ketting ontvangen, ik heb gekozen voor de middelmaat ovaal met parelmoer en zilver en ben er super blij mee! Ben nu aan mijn 2de BVavontuur bezig en deze ketting zal een blijvende herinnering zijn aan de mooie momenten. Dat de ketting dan nog zo leuk was ingepakt als een cadeautje voor mezelf maakt het alleen nog maar specialer. Bedankt voor de goede service!!
 • Geplaatst door Chantal
  Gisteren mijn moedermelk sieraad binnen gekregen... ik had gekozen voor een glaskraal zo dat deze aan mijn pandora armbanden kan waar ik van ieder biezonder momend in mijn leven bedeltje om draag.. borstvoeding geven kon hier dus niet aan ontbreken.. en door de bijzondere sieraden van solilly kon ik mijn eigen melk en haartjes van mijn kindjes in een bedel krijgen.. hier ben ik erg blij mee en draag het met trots.. 😍
 • Geplaatst door Iris
  Intens gelukkig met mijn mooie sieraad!! Met liefde gemaakt en dat zie je ook zeker terug! Een sieraad voor het leven! Een prachtige kraal met een plukje haar van mijn kleine mannetje erin. Mijn ventje zal groot worden maar mijn sieraad, en daarmee de herinnering aan deze tijd, blijft! Prachtig! Tranen van ontroering toen ik mijn pakketje open maakte! Nikita, ontzettend bedankt! Het was het wachten meer dan waard!
 • Geplaatst door Demelza Koelewijn
  Zo ontzettend blij met mijn mooie moedermelk armband en de herinnering aan deze mooie periode in mijn leven! Het is zo bijzonder wat Nikita maakt het is echt een aanrader
 • Geplaatst door Kristin Pittevils
  Gisteren avond kreeg ik van mijn allerliefste schat een super mooi moedermelksieraad met twee bedeltjes met mijn kleine schatjes hun naam. Wat ben ik fier dat ik mijn twee schatjes borstvoeding gaf/geef. En een sieraad dragen met dit voedzame goud in verwerkt zal ik dan ook met veel trots en liefde doen. Dankjewel!!!
 • Geplaatst door Sofie
  Wat ben ik blij met mijn mooie hanger! Een prachtig moedermelksieraad met een plukje haar van mijn dochter erin. Voor altijd een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd! Ook wil ik nog even mijn complimenten geven over de verpakking, wat was het allemaal mooi ingepakt, gewoon een feestje om te openen!
 • Geplaatst door Veronique
  Onbeschrijflijk!!
  De mooiste tijd voor altijd gevangen in mijn hanger en voor altijd bij mij 💙!
  Nikita je bent 10000maal bedankt!! Het is prachtig!!!
 • Geplaatst door Karin
  Wauw... Hoe bijzonder! Ik stond er zo naar uit te kijken en wat vind ik hem mooi! Zo dankbaar dat ik mijn kinderen borstvoeding heb mogen en kunnen geven. Zo uniek dat Solilly deze herinnering heeft kunnen vastleggen, een stukje van mij en een stukje van hun, zodat ik deze altijd bij me kan dragen terwijl ik geniet hoe ze groeien. Bedankt voor het mooie sieraad!
 • Geplaatst door Annie tuinman
  Bedankt voor het maken van het prachtige sieraad , super service ! Ik ben zeer tevreden
 • Geplaatst door Iselle Koopmans
  Ontzettend dankbaar voor dit mooie sieraad.
  Het is nog mooier dan ik gehoopt heb. Een blijvende herinnering. Onbetaalbaar.
 • Geplaatst door Cynthia
  Topservice * !!!
 • Geplaatst door Cynthia Denduyver
  ❤ Afgelopen week mijn sieraad mogen ontvangen. Een subtiele ring met de moedermelk waarop ik mijn kleintje al 7 maanden groot breng. Zo blij mee! Roomservice
 • Geplaatst door Kim
  Wat ben ik trots op mijn moedermelksieraad. Hij staat voor mij voor alle ups en downs die het moederschap met zich meebrengt. Bedankt voor het vastleggen van deze waardevolle herinnering!
 • Geplaatst door N.
  Nikita, wat ben ik blij met mijn druppel ketting en armband! Lang mogen wachten, maar dat maakt het uitpakken van het pakketje nóg specialer.

  Na een hele zware start en daarna full-time kolven, heb ik een prachtig aandenken dat ik na kan laten aan mijn dochter. Bij het openen sprongen de tranen in mijn ogen, nu ik dit schrijf wederom!

  Pracht werk heb je!

  Liefs
 • Geplaatst door Havva Durgun-Kavak
  Vandaag heb ik mijn fantastische ketting ontvangen.. Ik ben er zo blij mee. Wat is zijn haar er toch zo mooi in verwerkt, het weerkaatst gewoon het karakter van mijn zoon.
 • Geplaatst door Ariella
  Geweldig bedankt voor dit mooie sieraad. Een teken voor mij dat je altijd moet vertrouwen op je eigen (moeder)gevoel.
 • Geplaatst door Birgit Coppieters
  Bedankt Nikita, voor je prachtige creaties! Ik draag je juweeltjes elke dag met zoveel liefde en glunder de hele dag door. Ze herinneren er mij aan dat ik iets waardevols in mezelf heb zitten en dat biedt een opening naar zelfacceptatie.
  Bedankt om dit mogelijk te maken!
  Veel liefs,
  Birgit
 • Geplaatst door Amber
  Nikita, wat een liefde stop je in je werk! Ik draag mijn ketting met haartjes en oorbellen met liefde en trots. De reacties erop zijn prachtig. Ook als ik even niet bij onze kleine ben is hij toch bij me op deze manier. Prachtig Prachtig Prachtig! Bij 6 maanden bv en bij 1 jaar bv komen er zeker een ringetje en armband bij!
 • Geplaatst door Judith
  Hallo had even een vraag hoeveel werkdagen het binnen komt als ik het vandaag zou bestellen ? En is het alleen zilver niet in goud kleurig ? Groetjes Judith
 • Geplaatst door Cindy
  Wat leuk!!! Daar gaat dan die lang verwachte bel. De postbode die staat te wachten tot je open doet en even aftekent. En dan zie je een wit doosje en stiekem weet je al wat het is. Verzegeld met een goude stikker open ik het doosje. Daar zit dan een leuk kaartje, persoonlijk berichtje en een mooi verpakt cadeautje in. Net als mijn dochter scheur ik het verpakkingsmateriaal open en vind een jutte zakje. Lichtjes doe ik het zakje open en kijk al met één oog over de rand. En meteen smelt ik van geluk! Wat een mooi juweel!!! Helemaal speciaal voor mij gemaakt! Heel verliefd doe ik mijn halsketting om en geef mijn lieve vrouw een dikke kus. Bedankt voor mijn cadeautje!!! Zei ik meteen. En jij ook bedankt Sandra!! Zo mooi en zo puur!!!
 • Geplaatst door Stephanie
  Ik ben zo trots en blij dat ik borstvoeding kan geven! Dit mooie juweel blijft een extra mooie herinnering aan deze speciale periode. Ik kreeg al een grote glimlach op mijn gezicht toen ik de pakjes zag. De juwelen komen prachtig verpakt aan en de sieraden zien er schitterend uit. Ik ben er zo blij mee!
 • Geplaatst door Sylvana
  Nette service en een mooi armband! Kan niet wachten tot ik een moedermelksieraad kan bestellen na de bevalling
 • Geplaatst door Jacqueline
  Prachtige kraal en hanger ontvangen! Wat zijn ze mooi en speciaal.
  Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Kimberley
  Gisteren heb ik de hanger ontvangen. Ben er echt ontzettend blij mee!! Wat zo een hanger wel niet kan doen met je emoties!! Dankjewel nikita
 • Geplaatst door Chantal
  Wauw Nikita, mijn ketting en hanger gisteren ontvangen. Het was het wachten waard. Ontroerend mooi.
  Heel erg bedankt, ik ga het met plezier dragen en zo kan ik terugkijken naar een bijzondere periode van mijn dochter en mij.

 • Geplaatst door Bieke
  Na lang op hete kolen te hebben gezeten, vandaag het prachtige pakje in ontvangst mogen nemen! Wat een geweldig gevoel was dat! Een pracht van een halsketting! Ik ben altijd al trots geweest op mijn lange borstvoedingsperiode, maar nu helemaal! Ik kan niet wachten om er morgen mee te pronken! Bedankt voor de zorg en de liefde die je in het juweeltje hebt gestoken! ❤️❤️❤️
 • Geplaatst door Moniek Lentink
  Ontzettend blij met mijn Pandora kraal en coin die ik vandaag heb gekregen.
  Heel bijzonder want mijn 1e jaar borstvoeding met deze kraal vast mogen leggen.

  Dankjewel solilly
 • Geplaatst door Wendy
  Na een heftige start door prematuur kindje en zieke mama is bij ons de borstvoeding gelukt maar wel volledig kolvend. Van mijn man had ik al een mooie ketting gekregen ook van solilly maar ik wilde ook graag een kraal voor aan een armband.
  Die is vandaag binnen gekomen.
  Ik ben zo blij aan het blijvende aandenken van deze bijzondere tijd!
  De service is gewoon geweldig en de producten zijn ongelooflijk mooi.
  Ik draag mijn sierraden met groot plezier!!
 • Geplaatst door Petra
  Vandaag mijn ring en armband ontvangen. Wat ontzettend mooi. Heel erg bedankt. Ga ik mijn leven lang koesteren.
 • Geplaatst door Tedske de Ruijter
  Wat een pracht bezit heb je in je handen wanneer je dit mag vasthouden. Ik kan niet onder woorden brengen wat er door me heen ging toen er vandaag mijn bestelling binnenkwam en mijn sieraad mocht gaan dragen. Alle credits voor So Lilly! Mijn dank is groot.
 • Geplaatst door Jellina
  Dankje nikita
  Dankje om zulke mooie juweeltjes te maken.
  Ik als borstvoedende mama ben altijd al trots geweest dat ik ons zoontje kon voeden met mijn wit goud
  En nu kan ik dat ook laten zien aan de hand van het juweel hoe trots ik ben.
  plus het krulleke van ons zoontje maakt het natuurlijk helemaal af.

  Super dankjewel
 • Geplaatst door Xandra van Duyvendijk
  Wat was ik zenuwachtig bij het openmaken van het langverwachte pakketje....... En wat werd het wachten beloond! Ik ben superblij met mijn moedermelk ketting en het haarlokje van mijn zoon komt prachtig naar voren! Ik wil je ontzettend bedanken voor wat je hebt gecreëerd, en ik zal de hanger met trots dragen!! Liefs, Xandra <3
 • Geplaatst door Angelina
  Lieve Nikita,

  Bedankt voor het prachtige moedermelk sieraad met parelmoer, haarlok van Devin en bladzilver. Na het zien van alle mooie hangers die je al gemaakt had in het verleden waren mijn verwachtingen erg hoog, het is je zelfs gelukt om ze flink te overtreffen. De hanger is echt prachtig geworden!

  De coin moest in eerste instantie nog een hartje erbij krijgen, maar na een super snelle reactie en super service is het helemaal goed gekomen.

  Hartstikke bedankt!
 • Geplaatst door Melissa
  Wauw. Ik was even stil toen ik het uit het zakje hield en ik kreeg tranen in mijn ogen. Wat is het resultaat prachtig. Dit was het wachten zeker waard. Een kostbare herinnering aan ons borstvoeding avontuur. Dat het nog lang door mag gaan. Heel erg bedankt
 • Geplaatst door Iris foets
  Merci voor het mega mooi borstvoedingsjuweeltje. Zelfs mooier dan verwacht. Dankzij jou een mooie herinnering aan onze nog durende borstvoedingsperiode
 • Geplaatst door Jilly
  Lieve Nikita,
  Wauw, WAUW, W-A-U-W!!
  Wat ben ik ontzettend blij met mijn mooie ring. En wat een feestje om het pakketje open te maken.
  Je mag trots zijn op je mooie werk en ik ben trots dat ik jou mooie werk mag dragen.
  Je schrijft op je kaartje bedankt, maar: jij bedankt. Bedankt!
  Liefs, Jilly
 • Geplaatst door Femke
  Lieve Nikita,
  Wat een prachtig werk heb je afgeleverd. Ik ben er meer dan blij mee. Een mooie periode wordt hier voor mij mee afgesloten. Het pakje is ook mooi om te ontvangen, je hebt er een echt cadeautje van gemaakt. Super veel dank voor de mooie ring. Ik ben er mega trots op.
 • Geplaatst door Bellissa
  Lieve Nikita,
  Bedankt voor het prachtige sieraad. Ik ben er echt heel erg blij mee. Het was het wachten absoluut waard.
  Ik hoop dat mijn dochter de armband later met net zo veel trots zal dragen als ik nu doe!
  Liefs,
  Bellissa
 • Geplaatst door Anne
  Superblij met mijn juweeltje!!!! Heerlijk!!! Dank je wel!!!!
 • Geplaatst door wendy
  super gaaf gedaan
  goede service
 • Geplaatst door Marrit Bruwiere
  Onlangs kreeg ik mijn mooie moedermelk sieraad aan! Dit heeft voor mij een wel hele speciale betekenis. Zowel mijn dochter Olivia als mijn zoontje Jasper hebben borstvoeding gekregen, waar ik heel trots op ben! Dit sieraad had ik besteld toen alles heel goed ging. Helaas kreeg ik onlangs te horen dat ik schildklierkanker heb, waardoor ik per direct moest stoppen met de borstvoeding, terwijl ik nog van plan was om heel lang door te gaan. Toen deze ketting ,gemaakt van mijn borstvoeding, toekwam, had dit voor mij een heel apart gevoel. Ik was echt met pijn in mijn hart gestopt met borstvoeding, maar ik ben heel dankbaar dat deze mooie periode wordt gesymboliseerd in dit sieraad. Dus bedankt SoLilly dat jij me hebt geholpen om deze gebeurtenis een plaatsje te geven! Ik draag deze ketting met heel veel trots! Groetjes! Marrit xxx
 • Geplaatst door Manuelopibe
  301 Moved Permanently
  [url=https://www.viagrapascherfr.com/]More info>>>[/url]
 • Geplaatst door Nathalie
  Mijn vriend heeft voor mijn verjaardag als verrassing een juweel met haarlok laten maken. In ben ik de wolken! Niet alleen ziet het er fantastisch uit maar door de haarlok is het zo persoonlijk. Veruit het beste cadeau ever. Mijn vriend was ook heel positief over de communicatie en de correcte afhandeling! Als baby 2 zich aandient weet ik wat ik wil :-D
 • Geplaatst door tilkens ine
  Ontzettend tevreden met mijn juweeltje. Is echt iets om met trots te dragen. Op deze manier heb ik ook een mooie en blijvende herinnering aan de tijd dat onze schatten borstvoeding kregen. De eerste zoon heeft er twee jaar van genoten en de tweede geniet er ondertussen al vier maanden van en we gaan verder! Super wat je doet!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2015 - 2018 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.