Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Ilse
  Lieve Nikita,
  Ik heb geweend van blijdschap toen ik de haarlok hangertjes van mijn overleden oma mocht ontvangen. De hangertjes zijn prachtig!
  Bovendien kwam het pakketje net op tijd voor de verjaardag van mijn mama, zodat ik haar dit heel bijzonder cadeau kon geven.
  De hangertjes waren super mooi ingepakt; ik voelde de zorg en de liefde die eraan besteed is.
  Dankzij jou hebben wij "meme" altijd bij ons. Dankjewel voor het fantastisch werk dat je doet!
  Ilse
 • Geplaatst door Patty
  Een prachtig haarlok sierraad met coin. Vandaag terug van vakantie en bij binnenkomst zag ik het mooie pakketje van solilly.nl liggen. Netjes en prachtig ingepakt, een echt cadeautje om door de brievenbus te krijgen! Zo blij met mijn haarlok sierraad, zo heb ik altijd een beetje van mijn zoontje bij me ❤️ ,
  Lieve Nikita heel erg bedankt ! Je bent een topper !!
 • Geplaatst door Monique
  Ik ben super blij met mijn haarlok hanger!Een sieraad om mijn hals met een lokje haar van mijn overleden moeder.Heel erg bedankt voor mijn persoonlijke sieraad!
 • Geplaatst door Marieke
  Hoi Nikita,
  Ontzettend bedankt voor de prachtige moedermelk hanger Pearl. Het sieraad is een mooie herinnering aan de mooie voedingsmomenten die ik met mijn kinderen heb gehad. Ik ben heel blij dat ik deze hanger in het goud kon bestellen, het past mooi bij mijn trouwring. Ik zie dit sieraad als symbool voor de verbintenis met mijn kinderen. Ik ben heel blij dat ik je website heb gevonden waarin jouw persoonlijke aanpak bij het maken van deze bijzondere sieraden duidelijk naar voren komt. Heel veel succes en plezier bij het maken van nog meer bijzondere sieraden!
  Groetjes, Marieke
 • Geplaatst door Loes
  Al 2x mooie sieraden mogen ontvangen, altijd netjes en fijn contact! Ook is mijn sieraad weer netjes gemaakt nadat ik hem had verzonden. Echt vakwerk!
 • Geplaatst door Kübra
  Hoi Nikita,
  Ik ben helemaal verliefd op mijn moedermelk-hangertje met het schattige haarlokje van mijn dochtertje erin! Het is niet altijd makkelijk geweest om door te gaan met borstvoeding geven, maar ik ben ontzettend trots dat we nu na 8 maanden (en hopelijk nog vele maanden hierna) nog steeds samen van genieten van de voedingsmomenten samen. En dit hangertje is daar een perfect symbool voor! En het haarlokje moest er wel bij omdat ze al sinds haar geboorte bekend staat met haar grote haardos
  Nogmaals super bedankt Nikita!
 • Geplaatst door Evelyne
  Wij zijn sinds kort de trotse eigenaars van 2 fantastische moedermelkjuwelen. Een mooi aandenken aan 2 unieke en onvergetelijke avonturen met onze zoon en dochter.
 • Geplaatst door Eveline Leesl
  Hoi Nikita,
  Vandaag heb ik het mooiste sieraad ooit ontvangen, het kado aan mijzelf na het 2,5 jaar geven van borstvoeding aan onze Fleur.
  Prachtig verpakt, de mooiste kleuren verpakkingen en flyers en het mooiste sieraad ooit, met mijn eigen melk.
  Je hebt oog voor detail, mijn complimenten.
  Zeker na een rot ervaring bij een ander bedrijf met moedermelk sieraden ben ik dankbaar dat ik door twee moeders van het mama café ben getipt om bij jou een mooie bestelling te plaatsen. Zoveel meer kwaliteit en afwerking, geen slordige druppels.
  Bedankt! Groeten, Eef
 • Geplaatst door Renee
  Het heeft even geduurd, maar het was het wachten zeker waard! Er wordt dan ook met veel zorg een mooie herinnering gemaakt... Nadat ik mijn moedermelk bedeltje had ontvangen heb ik er meteen 1 voor mijn andere dochter besteld, een geweldige herinnering aan een mooie tijd die nu langzaam jammergenoeg ten einde komt.. Bedankt dat ik het op deze manier voor altijd mij mij kan dragen
 • Geplaatst door Saskia B
  Het lange wachten meer dan waard! Zo blij met m'n moedermelk hanger 🥰 ziek op de bank maar wist niet hoe snel ik bij de brievenbus moest komen! Echt super bedankt! 💙
 • Geplaatst door Geeske
  Hoi Nikita
  Vandaag zijn eindelijk de kettingen voor mij en mijn dochter binnen gekomen ,ze zijn geweldig geworden
  Het betekend veel voor mijn dochter en mij
  Dank je en je kan zien dat het met liefde is gemaakt
  Liefs Geeske en sjoukje
 • Geplaatst door Marlon
  Oh wat een cadeau en verassing om uit te mogen pakken (ookal heb ik de bestelling zelf gedaan).
  Ik ben zo gigantisch blij met de mooie hanger, een mooie herinnering aan een geweldige tijd!
  Bedankt Nikita!
 • Geplaatst door Didem
  Na lang wachten waren mijn 2 bestellingen binnen. Een ketting voor mij en mijn schoonzus. Nikita je doet prachtig werk! Je ziet hoeveel liefde er in is gestoken. Het was het wachten waard! Dankjewel X
 • Geplaatst door Amelie
  Wauw, het eindresultaat is supermooi geworden! Ik heb 2 kralen met haarlok en melk en een hanger. Ze herinneren mij aan de borstvoedingsperiode, welke ik als bijzonder, intens en mooi heb ervaren. Ik ben heel blij dat ik er een tastbare herinnering van heb en altijd mijn kindjes een beetje bij me draag. Bedankt voor je mooie werk Nikita!!
 • Geplaatst door Susanne
  Lieve Nikita,
  Heel erg bedankt voor de mooie moedermelk hanger die ik heb ontvangen. Je hebt 2 jaar geleden dezelfde voor me gemaakt. Deze is verwerkt in een hele mooie collage met 4 foto's erbij: een 'borstvoedingsfoto' van de dag van de geboorte, eentje met 6 maanden, 9 maanden en de 1e verjaardag. De oudste heb ik tot zijn verjaardag borstvoeding gegeven en hoop dat nu weer te halen. De melk van de sieraden zijn beide van de dag dat mijn kindjes 6 maanden waren. Heel speciaal. Een herinnering voor altijd!!! Nogmaals heel hartelijk bedankt!! Liefs, Susanne
 • Geplaatst door Nancy peetermans
  Heel onverwachts kwam het pakje aan vandaag ...alles zorgvuldig verpakt ....heb tranen met tuiten gehuild want wat waren ze prachtig !!!! Nog nooit heb ik zo een prachtig geschenk gehad met heel veel betekenis voor mij ! Thx ....dit gaan niet mijn laatste zijn ! .....een superblije klant 1000x dank ?
 • Geplaatst door Lotte Bolten-Ebbers
  Lieve Nikita,
  Bedankt voor mijn prachtige moedermelk hanger. Ben er werkelijk verliefd op, het is zo geweldig mooi geworden! Een super waardevol sieraad voor mij, voor altijd. Ik draag hem met trots. Ook mooi om later aan mijn dochter te kunnen geven.

  Heel erg bedankt en ik bestel zeker nog eens bij je!

  Liefs van Lotte
 • Geplaatst door Sanna
  Lieve Nikita,
  Bedankt voor het maken van mijn prachtige moedermelk druppel set met haarlok.
  Ik had een hele nare ervaring bij een ander bedrijf waar de melk groen was uitgeslagen na verloop van tijd. Toen ben ik via mond tot mond reclame bij solilly terecht gekomen, ik was direct verrukt door haar persoonlijke verhaal en eerlijke en klantvriendelijke service. En nu verliefd op mijn sieraden die geweldig waren verpakt. Ontzettend bedankt Nikita, jij bent ècht de beste in jouw vak! Sanna van Es
 • Geplaatst door Sally Vanderwee
  Een ketting met een lokje haar van ons zoontje gekregrn, als geschenk van mijn partner! Heel aangenaam verrast, super mooi verpakt en heel mooi juweeltje! Zo fijn om toch iets origineel van ons klein mannetje te kunnen dragen!
 • Geplaatst door Francijna
  Wauw wat een cadeautje was het weer om uit te pakken. Al eerder een set moedermelksieraden besteld en nu een Pandora-kraal. Zo mooi, zo bijzonder, zo fijn om een herinnering te hebben aan die bijzondere tijd. Heel erg bedankt voor de liefde waarmee je alles maakt, verpakt en verstuurd. Jij bedankt mij voor het vertrouwen, ik bedank jou voor het prachtige resultaat! Liefs
 • Geplaatst door Emilie Goossens
  Bedankt voor het prachtige moedermelkjuweel! Top service !! Groetjes Emilie en Louie
 • Geplaatst door Bieke
  Wat was ik blij dat mijn pakje aangekomen was! Mijn dag kon niet meer stuk! Een pracht van een armband, die ik met veel liefde en trots zal dragen! Bedankt!!!
 • Geplaatst door Tamara
  Vandaag een prachtige haarlokkraal binnen gekregen. Het was het wachten meer dan waard! Het was alleen al een cadeautje om alles uit te pakken. Er zit zoveel liefde in de producten en de afwerking. Ik raad SoLilly iedereen aan!!
 • Geplaatst door Mirjam van Huigenbos
  Een prachtige kraal binnengekregen met een plukje haar erin van onze dochter.
  Met zo veel liefde gemaakt.
  Wat een fijne warme vrouw die deze sieraden maakt!
 • Geplaatst door Cansu
  Zooo mooi had ik het niet durven dromen. Wat een kunstwerk is mijn haarlok sieraad geworden.
  Via deze weg wil ik jou heel erg bedanken dat je zoiets bijzonders voor mij toch zo mooi een plekje in een sieraad heb gegeven. Voor iedereen die twijfeld zeg ik zeker doen je krijgt er absoluut geen spijt van. Het uitpakken was al een ware kadootje. Sieraad voor altijd dankjewel Nikita
 • Geplaatst door Veronique
  Wauw! Ik heb een prachtige hanger vandaag binnen gekregen. Een mooi hanger van borstvoeding. Hij was erg mooi verpakt en ook met liefde dat was te zien, en dat maakte het extra leuk hem uit te pakken. Ik ben er echt super blij mee.
 • Geplaatst door Nicky
  Mijn oorstekers ontvangen en meer dan tevreden hierover. Mooi product en zeker een aanbeveling voor iedereen. Wat is er mooier dan een dergelijke herinnering aan de baby tijd. keep on going !! wijze van contact hebben is ook persoonlijk en zeer fijn!
 • Geplaatst door Edda
  Ik heb er even op moeten wachten, maar mijn prachtige armband met ronde moedermelk-steen met parelmoer, zilveren coin en pareltje is binnen en ben er super gelukkig mee! Echt héél mooi, nu heb ik een bijzonder persoonlijke ketting van mijn dochter én armband van mijn zoon, fantastisch, héél erg bedankt!
 • Geplaatst door Astrid Steltenpool
  Whauw wat een geweldige sieraden heb ik mogen ontvangen! De ´moedermelk hanger druppel´, de ´moedermelk ring´ en een ´maansteenring´. Het as van ons overleden zoontje is hierin verwerkt…zoooo dierbaar en mooi! Wat ben ik hier blij mee!! Nikita wat heb je dit prachtig gedaan, heel erg bedankt!!
 • Geplaatst door Rianne Kuipers
  Vorige week mijn prachtige hanger gevuld met mijn eigen moedermelk en een haarlokje van mijn jongste zoon ontvangen. Het heeft even geduurd voordat ik het in huis had, maar dat was het wachten dubbel en dwars waard!
 • Geplaatst door Charell
  Heel erg blij met mijn armband met moedermelksteentje met daarin haarlokjes van onze zoon! Het is schitterend, bedankt!!
 • Geplaatst door Debbie Lether
  Afgelopen vrijdag ontving ik mijn borstvoeding ovale ketting. Wat is hij prachtig geworden! Icm het haarlokje van mijn dochter en goudvlokjes is het een uniek sieraad geworden. Super bedankt !
 • Geplaatst door Karin
  Vandaag mijn sieraad ontvangen en ben enorm blij!! Wat een prachtig ontwerp. En zo speciaal. Bedabkt!
 • Geplaatst door Martijn
  Na lang wachten, mede door de vakantie, hebben wij enkele weken geleden de armbanden met haarlokkraal mogen ontvangen. Prachtige herinnering aan onze overleden zoon/broer. De armband was mooi ingepakt. Helaas had ik mijn pols maat niet goed doorgegeven, de band was te groot. Ik heb de band terug gestuurd en kreeg de armband enkele dagen later in de juiste maat terug. Dank voor de goede en snelle service! Het mailcontact is elke keer erg persoonlijk geweest, ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Twee weken geleden heb ik nog 2 grote kralen besteld die ik eventueel zelf aan een ketting kan hangen. Kan niet wachten tot ze binnen zijn.
 • Geplaatst door Nele
  Eindelijk is mijn moedermelkhangertje toegekomen. En het was het wachten meer dan waard! Nikita doet echt prachtig werk. Een persoonlijk juweel, met een persoonlijke boodschap in een verpakking die bijna te mooi is om open te doen. Ik vind het zo leuk om een tastbare herinnering te hebben aan hetgene waar ik mijn zoontje mee grootbreng.
 • Geplaatst door JOYCE GEERAEDTS
  Vandaag mijn mooie moedermelk ring met plukje haar gekregen (moedermelk van de borstvoedings periode van mijn zoontje en plukje haar van mijn dochtertje)
  Ik ben er super blij mee ❤
  bedankt lieve Nikita
 • Geplaatst door Lucia
  Superblij met mijn parel van moedermelk en 3 haarlokjes.
  Het wachten was het meer dan waard.
 • Geplaatst door Greet
  Na ongeduldig wachten op het haarlok juweel dat ik besteld had, heb ik deze woensdag ontvangen. Deze was super leuk en heel persoonlijk verpakt. Dit juweel had ik besteld om cadeau te doen en ik heb er spijt van dat ik geen extra juweel besteld heb voor mezelf. Dit juweel overtreft werkelijk wat ik verwacht had. Ook de persoon voor wie het cadeau bestemd is, is er super tevreden mee.
  Bedankt voor de goede service en het prachtige juweel, ik zal dit zeker verder vertellen tegen mijn omgeving.
 • Geplaatst door Lindsay
  Vandaag mijn borstvoedingssieraad mogen ontvangen. ?
  Inmiddels langs mijn oorbellen en ketting van de eerste keer borstvoeding nu een armband van de 2e keer.
  Deze armband sluit voor mij een hele moeilijke periode af van 4 maanden borstvoeding aan mijn premature zoon. Helaas door onstandigheden moeten stoppen.

  Nikita staat je vriendelijk te woord en denkt met je mee.
  Hartstikke badankt voor wederom een mooi sierraad waar ik met trots op kan terugkijken en die ik met trota zal dragen.
 • Geplaatst door Rager sarah
  Vandaag mijn bestelling van het moedermelk juweel ontvangen en was aangenaam verrast door de persoonlijke verpakking, berichtje en uiteindelijke product.

  Is nog mooier dan ik heb kunnen dromen.het wachten meer dan waard.

  Dank je wel Nikita voor het vereeuwigen van de mooiste periode uit mijn leven.
 • Geplaatst door Wendy
  Ongeveer 2 weken geleden de moedermelk bedeltjes ontvangen. Super mooi en was het wachten zeker waard. Super blij en mooi! Voor beide kindjes! 1!
  Dank je wel!
 • Geplaatst door Margriet
  Na weken met smart te hebben zitten wachten, kwam daar dan eindelijk Mn lang verwachte verjaardagscadeau. Een prachtig moedermelksierraad! Wauw! Wat een mooie, bijzondere en gave hanger gemaakt van mijn liguid gold! Een hoogwaardig sierraad dat perfect is gemaakt, met veel liefde en passie! Kortom, blijer en gelukkiger konden ze mij niet maken met dit dierbare geschenk! Thnx SoLilly voor je werk en de ketting. Het was het wachten meer dan waard!
 • Geplaatst door Angelique
  Het wachten was het absoluut waard. Dankjewel lieve Nikita voor dit onwijs mooie sieraad. Ik zal hem met grote trots dragen. Tot nog een keer ❤️..!!
 • Geplaatst door Annelore
  Gisteren kreeg ik van mijn lieve vriend een prachtig cadeau... een armbandje met een bedeltje moedermelk en de namen van onze tweeling. Ik was zo ontroerd en net in de internationale borstvoedingsweek!! Bedankt, voor wel een heel betekenisvol cadeautje
 • Geplaatst door Diana
  Gisteren heb ik mijn moedermelk sieraden mogen ontvangen. Een hanger en een paar oorbellen.
  Positief ben ik verrasd, wat zijn ze mooi geworden.
  En heel speciaal om van je moedermelk nu een sieraad te hebben. Ik heb mijn zoontje een jaar en 4 maanden gevoed. Deze sieraden zijn een geweldig mooi aandenken aan deze bijzondere speciale periode ??❤️ Nikita, heel erg bedankt. Groetjes, Diana
 • Geplaatst door Sophie
  Zo ontzettend blij met mijn prachtige moedermelkring! Nog mooier dan ik had gedacht ❤️
 • Geplaatst door Mandy
  Gistermiddag mijn moedermelk hangertje binnen gekregen, Wat ben ik er blij mee! ?
  Zat er met smart op te wachten en toen was hij daar. Super mooi ingepakt en hij is prachtig geworden. Onwijs leuk zo met die roze glittertjes erdoorheen ☺..
  Super bedankt SoLilly... (Nikita)
 • Geplaatst door Joyce
  Vandaag kreeg ik mijn pakketje met moedermelk kettinkje binnen. Deze heeft mijn man voor mij besteld voor mijn verjaardag. Het pakje zelf was al een kadootje opzich! Het was zo mooi ingepakt! Na het openen kwam het echte kadootje te voorschijn, wouw wat is de ketting mooi geworden! Heel erg bedankt!!
  Met vriendelijke groet, Joyce en Arjan van der Hulst
 • Geplaatst door Sabine
  Paar weken terug ontving ik mijn prachtige moedermelk ketting, met een plukje haar erin verwerkt. Wat ben er blij mee! Helaas heb ik niet zo lang borstvoeding kunnen geven, maar het waren een paar prachtige weken. Door deze ketting word ik er elke dag aan herinnerd en ik draag het met trots! Heel erg bedankt Nikita!
 • Geplaatst door Klarissa
  Na lang wachten (& dat is het waard!) kreeg ik mijn ‘met liefde en aandacht’ gemaakte moedermelk sieraad. Hij is echt prachtig, het maakt me trots op de afgelopen periode. Een klein hangertje heb ik erbij gekregen, deze bewaar ik voor mijn zoon zodat hij hem later kan bekijken. ♡
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2015 - 2019 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.