SoLilly Kadobon t.w.v. 70,-

Artikel 9 van 14
€ 70,00

SoLilly Kadobon

Deze kadobon wordt als ingepakt kado verstuurd per post.

Of je wenst de bon digitaal te ontvangen, geef dit dan s.v.p. aan in het vrije veld hiernaast. De ditigale bon zal dan vervolgens spoedig per mail verstuurd worden na het plaatsen van de bestelling. Op de digitale printable bon zal een unieke kadocode staan.
De bon kan vervolgens door de gever of ontvanger uitgeprint worden.

Let op, de bon wordt of per post verzonden, of er wordt een printable verstuurd, deze mogelijkheden kunnen niet worden gecombineerd.

Mocht je een ander bedrag wensen dan bestelbaar is hier op de webshop, dan kan je ervoor kiezen om meerdere bonnen te combineren binnen deze order en benoem dan s.v.p. in het vrije veld hiernaast dat het bedrag van deze gecombineerde kadobonnen samengevoegd dienen te worden als zijnde één kadobon.

Mocht je meerdere bonnen bestellen maar ook daadwerkelijk meerdere bonnen wensen te ontvangen binnen deze betreffende order, dan zou het fijn zijn als dit ook bij de eventuele opmerkingen benoemd wordt.

De ontvanger die de bon kado krijgt, kan de kadobon verzilveren op de webshop door het sieraad in de winkelwagen te plaatsen en vervolgens de kadocode in te voeren als kortingscode (in het kortingscode vak) binnen het betaalmenu.

© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss