Het aanleverproces van het betreffende DNA
 

- Na het bestellen van jouw DNA-sieraad, ontvang je vrijwel direct per e-mail een orderbevestiging van jouw bestelde sieraad (check eventueel jouw spam e-mail postbus).

Het is belangrijk om jouw order alsnog goed te controleren en alle informatie in de orderbevestiging goed door te lezen ter controle.

- Je zal enkel bij een moedermelksieraad een zogenoemde “kit” ontvangen waarin je jouw moedermelk veilig en hygiënisch met de post kan verzenden naar mij. Hier kan je alvast lezen wat er in deze kit zit en wat het proces erna zal zijn. Ook kan je via deze zelfde link lezen hoeveel moedermelk er nodig is voor het maken van meerdere sieraden.  Via de actuele levertijden kan je zien wanneer jouw kit verstuurd zal worden en wanneer je hiervan een ontvangstbevestiging kunt verwachten.
nb. Hoe oud de moedermelk mag zijn?  Indien de melk jarenlang in de vriezer is bewaard, dan is deze melk voor mijn verwerking onbeperkt houdbaar. Indien dit 1 jaar of 30 jaar, dit maakt voor de verwerking geen verschil. 
Wel zijn er richtlijnen voor verse melk of melk uit de koelkast. Lees hierbij nogmaals deze pagina goed door.

Let op, de moedermelk mag niet eerst verwarmd zijn geweest. Indien je de eerder verwarmde moedermelk toch wenst op te sturen voor de conservering in jouw sieraad dan dien je deze melk eerst te pasteuriseren (zie Google). Mits de moedermelk na de pasteurisatie of direct ingevroren wordt of gelijk terug gekoeld wordt en daarna direct opgetrokken wordt in het meegeleverde spuitje bij de moedermelkkit.

- Hier kan je alle overige informatie rondom levertijden van de kit, de ontvangstbevestiging en de daadwerkelijke levering van jouw order vinden.

 

​Indien je ander DNA aan wenst te leveren, zoals haarlok en/of as dan mag je het volgende doen:
Haarlok: graag enkel schoon haar aanleveren zonder haarproducten/shampoo resten (en omgeving stof/pluisjes) anders kan ik geen garantie geven op het kleurbehoud en het resultaat van het sieraad).
Een haarlok mag minimaal 1 cm kort zijn en maximaal 5 cm lang voor aanlevering. Haarlok wordt waar nodig vrijwel altijd bijgeknipt.
Verder op deze huidige pagina kan je daar meer over lezen.
Het haarlok graag zonder elastiek of plakband o.i.d. in een klein stukje aluminiumfolie doen. Dit bij voorkeur in een (zip) zakje doen. Voorzien van een briefje met jouw naam en ordernummer geheel overeenkomend met jouw lopende order.
Dan veilig verpakken in een stevige enveloppe of een brievenbusdoosje en verzenden naar mijn contactadres waar tevens mijn atelier gevestigd is.

- Crematie as van een overleden mens/dier: ik heb al genoeg aan één theelepel crematie as voor meerdere sieraden. Dus lever niet meer aan dan wat nodig is. Al het crematie as wat niet gebruikt wordt, zal mee teruggestuurd worden met het te leveren DNA-sieraad. Mocht ik een restant van as in de gieting hebben, dan zal ook dit in een tastbare vorm (zoiets als een knuffel steen) gegoten worden zodat er geen enkele korrel crematie as verspild wordt. 
Het crematie as mag in een stukje aluminiumfolie verpakt worden waarna je dit bij voorkeur in een (zip) zakje mag doen. Voorzien van een briefje met jouw naam en ordernummer overeenkomend met jouw lopende order.
Dan veilig verpakken in een stevige enveloppe of een brievenbusdoosje en verzenden naar mijn
 contactadres waar tevens mijn atelier gevestigd is.

- Restcryo-embryo: voor het aanleveren hiervan, graag na het plaatsen van jouw order persoonlijk contact met mij opnemen door per e-mail jouw orderbevestiging te beantwoorden omtrent belangrijke uitleg en het veilig bij mij aanleveren van jullie restcryo rietje(s).

 

 

- Indien je een combinatie van verschillend DNA (zoals bijvoorbeeld moedermelk met haarlok, of crematie as met haarlok of haarlok met restcryo) wenst aan te leveren, dan mag dit uiteraard gezamenlijk verstuurd worden volgens bovenstaande richtlijnen en dit pakketje dan ook graag voorzien van een duidelijke instructie welk DNA in welk sieraad verwerkt mag worden.

 

© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss