Onderhoud en omgang van de sieraden

Alle SoLilly sieraden worden gemaakt van hoogwaardige metalen materialen of 925 sterling zilver van een zware topkwaliteit.

Hierbij geld (zoals bij vrijwel elk sieraad), liever geen contact met water.

Draag liever geen SoLilly sieraden als je fysiek intensief werk uit gaat voeren, zoals sporten of een fysiek intensieve andere bezigheid. Doormiddel van hogere fysieke inspanning gaat het lichaam transpireren wat ervoor kan zorgen dat door de zuurgraad en de zouten het sieraad kan oxideren of zelfs definitief verkleuren.

Indien je het SoLilly sieraad niet draagt, bewaar het dan op een droge, donkere plek (bij voorkeur in het bijgeleverde stoffen sieradenzakje) en het sieraad bij voorkeur niet in de badkamer bewaren (vochtigheid), deze tips dragen bij aan een langer en mooier draagplezier van het sieraad.

Sommige metalen (ook 925 sterling zilver) kunnen oxideren op de huid door zuurgraad of een nicotine rijke omgeving.
Hierbij raad ik aan een zilverpoets (doekje/ vloeistof) te te kopen, het geoxideerde gedeelte daarmee te poetsen (let op bij de gepersonaliseerde sieraden dat de letters zoveel mogelijk vermeden worden indien er vloeistof gebruikt wordt!) en het sieraad is weer als nieuw.

De SoLilly gepersonaliseerde tekst/ slaven armbanden zijn gemaakt voor een one size fits all, hierbij kan de armband door jou zelf op de juiste maat gebogen worden. Doe dit altijd met liefde en liever niet te vaak.

In de loop der tijd kunnen de donkere letters in de slaglettersieraden lichter worden van kleur, indien dit gebeurt, neem even contact met onsop, dan kunnen wij jou het juiste advies geven om de kleuren weer optimaal te krijgen.

Indien de blanco tekst van de 925 sterling zilveren armband donkerder verkleurd, dan is dit een "natuurlijk"  proces van het zilver.
Indien dit proces als niet mooi wordt ervaren, kan het sieraad gepoets worden met een zilverpoetsvloeistof i.c.m. een heel zacht nagelborsteltje of een oude tandenborstel. Vervolgens goed afspoelen met water en een lichte zeep.
Indien de letters nog te donker blijven, dan kan er te allen tijde contact met ons opgenomen worden zodat wij (voor een kleine vergoeding) het sieraad weer in originele kleur terug kunnen halen.
 

© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss