De complete uitleg van het optioneel toevoegen van een collier en/of armband met de bijbehorende maatbepalingen en het optioneel meebestellen van sterling zilveren bedels. Inclusief de maatbepalingen voor ringen.

 

Soorten colliers
De klant kan kiezen uit twee verschillende soorten colliers.
Let op dat er bij elke hanger niet standaard een collier wordt meegeleverd. Deze kan je net als de andere opties binnen het meerkeuzemenu, zelf optioneel toevoegen.

 

Het slangen collier (links op de bovenstaande foto) is gemaakt van 1,6mm dik, stevig en soliede (925.) sterling zilver. Het slot is een stevige karbijn sluiting.

Het jasseron (rechts op de bovenstaande foto) voor een collier is van 2,5mm dik, stevig en soliede (925.) sterling zilver gemaakt, hieraan zit een stevige karbijn sluiting gemonteerd.Maat bepaling van het collier
Het onderstaande plaatje laat zien hoe een collier met de gewenste lengte ongeveer valt bij een postuur maat S/M met
een B-cupmaat.

Let erop dat indien je een ander postuur hebt, het collier anders kan vallen. Bij een grotere cupmaat bijvoorbeeld of wanneer je kledingmaat M/L of hoger hebt.

Het beste advies wat ik je kan geven is dat je een eigen collier pakt die je wellicht thuis hebt liggen, deze van het slotje tot sluitoogje op meet, kijkt hoe deze voor de spiegel op jouw postuur valt en aan de hand daarvan jouw gewenste lengte kiest.

 

 

 

 

Soorten armbanden
Indien gewenst kan de klant kiezen uit twee verschillende soorten armbanden welke passend zijn bij
moedermelk kralenhaarlok of crematie as kralen.


Hieronder zie je de sterling zilveren bangle armband welke voorzichtig op maat te buigen is om de pols. 
Wordt standaard geleverd met 2 stoppers zonder oogje.
Eventuele stoppers met een oogje (handig om een coin of een bedel aan te laten monteren) kan je
hier optioneel meebestellen.

 

Hieronder zie je de sterling zilveren slangen armband welke verstelbaar is.
Wordt standaard zonder stopper geleverd.
Eventuele stoppers met een oogje (handig om een coin of een bedel aan te laten monteren) kan je
hier optioneel meebestellen.
 

 


Maatbepaling van de armband
Alle armbanden bestel je op maat, hiervoor dient de klant de exacte strakke polsmaat zelf op te meten en via het meerkeuzemenu te kiezen welke maat armband de klant nodig heeft.

 In deze onderstaande afbeelding wordt weergegeven hoe op de juiste manier de werkelijke polsomtrek dient te worden opgemeten.

Indien er geen flexibel meetlint aanwezig is, dan kan er ook een touwtje gebruikt worden om de maat op te meten. Het touwtje kan daarna opgemeten worden langs een lineaal/ rolmaat e.d.

Belangrijk is om de exacte pols maat door te geven. (dus niet de gewenste maat van de armband, maar de exacte polsomvang, a.d.h.v. deze exacte maat meet ik de juiste maat voor jouw armband uit).


Op deze bovenstaande foto is zichtbaar dat ik een exacte strakke polsomtrek van 15,5cm heb.

Bij het opmeten van de polsomtrek is het belangrijk om zorgvuldig en secuur de maat op te meten zoals zichtbaar op de foto.
De armbanden worden altijd speciaal op jouw maat gemaakt, de klant is dan ook zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste maat.​

 

 

Sterling zilveren bedels

Deze onderstaande sterling zilveren bedels in een vorm naar wens, kunnen aan een collier, een armband of aan een stopper gemonteerd kunnen worden.

De bedel wordt altijd geleverd met een sterling zilveren montage oogje.

 

De stoppers met een montage oogje waar jouw bedel aan kan hangen voor aan het SoLilly, Pandora of Trollbeads armbanden systeem, zijn hier apart bij te bestellen. De bedel wordt dan kosteloos alvast gemonteerd aan de door jou meebestelde stopper.

 

 

 

Maat bepaling ring maat


Gebruik een fijn zittende ring die past om de ring waar jij jouw SoLilly ring wilt gaan dragen.
Let hierbij op dat je geen dikke ring gebruikt, maar een ring met een smalle band (niet breder dan 0,4mm) want anders valt de maat wellicht verkeerd uit.

Vervolgens leg je een lineaal onder de ring, exact zoals op de bovenste foto wordt weergegeven, let hierbij op dat het binnenste deel van de linker kant van de ring exact op de nul lijn ligt.

Lees aan de binnenkant de diameter af van de ring door het aantal millimeters te meten/tellen in het midden van de ring zoals op de foto wordt weergegeven.

Let erop! Dat je de maat zeer secuur meet, aldaar het na het gieten van het DNA niet meer mogelijk is om de maat aan te passen van de ring, de vulling kan door de hitte van het solderen hierdoor namelijk gaan breken of erger nog, smelten. De klant is daarom zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven van de ring maat.

De allerbeste keuze voor het doorgeven van jouw juiste ringmaat isdoor een fijn zittende ring te versturen naar SoLilly (let erop dat je er een briefje met jouw naam en ordernummer bij doet en dit samen met de ring en het verzoek deze maat aan te houden in een zakje doet en dit in een bubbeltjesenveloppe of een doosje stopt en deze goed frankeert).

© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss