Verwerking, betaling, verzending en retouren


Elk sieraad wordt op maat- en met de hand gemaakt voor de klant.
Dit is hèt kenmerk van SoLilly, echter is dit ook arbeidsintensiever werk wat tijd in beslag neemt.


 

Leveringstermijnen maatwerkproducten:
- Ten aanzien van gepersonaliseerde producten en maatwerk bij DNA producten geldt een levertijd van ongeveer 3 maanden na het ontvangen DNA en de verzonden ontvangstbevestiging van SoLilly.
- Controleer voordat je jouw order plaatst op de webshop van SoLilly altijd eerst de actuele levertijden, maak er een screenshot van zodat je (indien de levertijden wijzigen) altijd weet wat jouw actuele levertijd was op het moment dat jij jouw order hebt geplaatst, dit is leidend voor jouw order.
- Voor de overige gepersonaliseerde producten en maatwerk (buiten DNA producten om) geldt een levertijd van 2-10 werkdagen.
- De maximale overschrijding van deze levertijd is maximaal 3 maanden na de eerder genoemde levertijd. Indien er sprake is van deze overschrijdende levertijd nadat de Wederpartij de order heeft geplaatst en er op de website geen aangepaste verhoogde levertijd staat vermeld bij het bestelde artikel op de webshop en/of  bij de actuele levertijden, dan zal de Wederpartij hierover digitaal bericht ontvangen.
- Indien het de levertijd langer geschiedt dan de bovengenoemde levertijden, heeft de Wederpartij het recht de bestelling te annulering. De Wederpartij dient dit digitaal aan SoLilly door te geven.
- Indien de Wederpartij de bestelling heeft geannuleerd, dan stort SoLilly uiterlijk dertig kalenderdagen na de annulering het volledige aanbetaalde bedrag inclusief de betaalde verzendkosten terug.
- De levertijden worden altijd actueel bijgehouden op de webshop onder het hoofdmenu-actuele levertijden. Deze pagina is dan ook leidend voor de klant en voor SoLilly, ook wanneer er anders in de ontvangstbevestiging van het ontvangen DNA staat vermeld.


Leveringstermijnen DNA en overige gietproducten:
Ten aanzien van DNA en overige gietproducten geldt het volgende.
- Binnen ongeveer 16 werkdagen na het plaatsen en betalen van de order, stuurt SoLilly een "bewaar- en verstuur kit" naar de Wederpartij toe;
- Binnen ongeveer 45 werkdagen (na de door SoLilly ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) wordt deze categorie producten verstuurd, mits niet anders staat vermeld op de webshop bij de actuele levertijden, de actuele levertijden zijn leidend.
- De maximale overschrijding van deze levertijd is maximaal 3 maanden na de hierboven eerder genoemde levertijd, tenzij de regeling koop op afstand van toepassing is (in dit geval geldt een levertijd van 30 dagen). Indien er sprake is van deze overschrijdende levertijd nadat de Wederpartij de order heeft geplaatst en er op de website geen aangepaste verhoogde levertijd staat vermeld bij het bestelde artikel op de webshop, dan zal de Wedepartij hierover digitaal bericht ontvangen en/of dit is leesbaar op de webshop onder het menu “actuele levertijden”.Leveringstermijnen algemeen:
De levering zal plaatsvinden binnen een door de SoLilly opgegeven termijn.
- Indien op werkdagen de brievenbuspost voor 17:00 uur wordt aangeboden bij Post NL, dan zal het pakketje in de hoogst waarschijnlijkheid de volgende dag (uitzondering van zondag, maandag en feestdagen) aangeboden worden bij de Wederpartij. Dit geld ook indien het pakketje een grotere bestelling pakketpost betreft.
- Het is niet mogelijk om bestellingen bij SoLilly af te halen, alles wordt via Post NL thuisbezorgd of indien het een order binnen Papendrecht betreft, thuisbezorgd.
- DNA artikelen kunnen wel via de brievenbus afgeleverd worden bij SoLilly, hierbij wordt wel verwacht dat deze voorzien zijn van naam en ordernummer welke overeenkomstig zijn met de order zelf.
- Indien SoLilly gegevens of instructies nodig heeft van de Wederpartij, die noodzakelijk zijn voor de levering, vangt de leveringstermijn aan nadat de Wederpartij deze aan SoLilly heeft verstrekt.

 


Verzendwijzen:
-Papendrecht:

Binnen Papendrecht berekent SoLilly geen verzendkosten, SoLilly bezorgd de sieraden persoonlijk aan huis van de klant. Indien er niemand thuis is, dan zal het pakketje door de brievenbus worden gedeponeerd van de klant. Kies hiervoor wel de verzendwijze bij het besteproces "gratis thuisbezorgd in Papendrecht".

-Bestellingen binnen Nederland:
Verzendingen welke brievenbuspakje of pakketpost met Track and Trace via Post NL worden verzonden, worden op risico van SoLilly verstuurd. Het zoekraken of de gemaakte schade welke tijdens de verzending met Post NL zijn veroorzaakt, zijn op risico van SoLilly. Het sieraad zal indien overeengekomen met SoLilly worden hersteld of opnieuw worden gemaakt, hierbij gelden wel dezelfde levertermijn als welke vastgesteld zijn binnen deze algemene voorwaarden en de klant is verplicht om binnen een week na verzending per e-mail een melding te maken bij SoLilly indien het pakket uit blijft met de post. Na het verstrijken van 14 kalenderdagen na verzending waarbij de klant geen melding heeft gedaan dat het pakket nog niet is ontvangen, vervalt het risico van SoLilly.
De verzendkosten zijn altijd op rekening van de klant.


-Verzendingen Europa en wereldwijd:
Deze tarieven staan vermeld tijdens het bestelproces binnen de webshop.

Buiten Nederland handteren wij andere verzendkosten- en methodes.

 

Retouren:
Op maat producten mogen nooit geretourneerd worden tenzij er door SoLilly een fout is gemaakt.
Indien dit het geval is, dan zal SoLilly een passende oplossing zoeken samen met de betreffende klant. 

SoLilly vergoed enkel track and trace brievenbus verzending, de klant is zelf verantwoordelijk voor het juist verpakken, frankeren en verzenden van het retour product.

 

n.b. Het betreffende DNA dient altijd binnen 2 jaar vanaf de oorspronkelijke orderdatum bij SoLilly aangeleverd te zijn, na de twee jaar vervalt de betreffende order per direct zonder recht op teruggaaf van betaling noch een tegoedbon. Indien de klant aan geeft het DNA wel binnen twee jaar vanaf de oorspronkelijke orderdatum aangeleverd te hebben, dient de klant een bewijs van verzending van het DNA te overhandigen.


Voor honderden voorbeelden van sieraden en bijbehorende opties en mogelijkheiden, check mijn Instagram pagina en blader door de hoogtepunten (de gekleurde bolletjes op mijn Instagram feed).
Volg mijn werk op mijn actieve Instagram pagina door  hier  te klikken.

© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss