Hieronder zijn de actuele levertijden te vinden:

Update 06-05-2021: omtrent de Corona crisis betreffende de DNA sieraden:
Ik werk nog altijd door, wel met aangepaste werkdagen en werktijden, ik werk voornamelijk in de weekenden en avonden door. 
In deze tijden is het ook voor mij niet gemakkelijk om al mijn werkzaamheden zo normaal mogelijk uit te oefenen binnen de beperkte tijd die er is en kinderen die ik tijdens de lockdown thuis heb gehad na school (naschoolse opvang was gesloten), hierbij wil ik jullie vriendelijk vragen wat extra geduld te hebben met de levertijd want alleen op deze manier kan ik fijn blijven werken en toch alsnog alles voor jullie in perfecte staat maken en verzenden. Heb het vertrouwen dat ik altijd keurig zal leveren en ik de levertijden hier concreet en zo stipt mogelijk bij zal houden.
Ik verzend steeds kleinere aantallen orders zodat ik toch nog een goed tempo met verzenden kan aanhouden in plaats van grote aantallen tegelijk, zo doe ik mijn uiterste best om iedereen tevreden te houden in deze bijzondere tijd.


Alle overige orders (de niet DNA sieraden) behouden gewoon de normale levertijd want die kan ik dagelijks verzenden.

 

Niet gepersonaliseerde bestellingen:

1 tot 4 WERKdagen

 

Algemene gepersonaliseerde sieraden (moedermelk, as en haarlokjes sieraden uitgesloten):

Op dit moment geld voor deze categorie een levertijd van ongeveer 2 tot 10 WERKdagen.

 

Moedermelk, as en haarlokjes sieraden:

Binnen ongeveer 16 werkdagen sturen wij een "bewaar- en verstuur kit" naar de klant toe;
In week 19 worden de kits verzonden (dit kan ook in het weekend zijn).
 

 De eerstvolgende ontvangstbevestigingen van alle DNA sieraden (dus ook de haarlok, as en cryo sieraden) worden maandag 17 mei verstuurd (maak je geen zorgen de melk ligt gekoeld en is luchtdicht verpakt), in de ontvangstbevestiging krijg je uitleg over de levertijd van jouw order tijdens deze COVID-19 periode.

 

Wat betreft definitieve levertijden van de DNA sieraden:

Onder normale omstandigheden worden deze DNA sieraden binnen ongeveer 25 werkdagen (na de door ons ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) wordt deze categorie sieraden verstuurd. Dit is nu opgehoogd naar minimaal 45 werkdagen (voor nieuwe orders).

De eerstvolgende leverdatum voor orders welke tot en met 07-04-2021 hun ontvangstbevestiging hebben ontvangen volgt op 07-05-2021 of 16-05-2021. We verzenden deze orders in meerdere fases gezien de grootte. 

 

De actuele levertijden worden op deze pagina altijd eerlijk weergegeven en up to date gehouden, ook tijdens de COVID-19 periode.


Let op, houdt onze SoLilly Facebook pagina goed in de gaten, in tijden van drukte kunnen de levertijden iets afwijken;
 

nb. Vakantiedagen, weekend en feestdagen zijn geen berekende werkdagen. Op deze pagina staat er vermeld of er momenteel sprake is van vakantie/ vrije dagen. 
 

In de zomervakantie heb ik nog een verhuis vakantie gepland van 3 weken. Wanneer dit is, volgt pas zodra er een opleverdatum van ons nieuwbouwhuis-en atelier bekend is.

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel