Hieronder zijn de actuele levertijden te vinden:

Update 13-11-2020: omtrent de Corona crisis betreffende de DNA sieraden:
Ik werk nog altijd door, wel met aangepaste werkdagen en werktijden, ik werk voornamelijk in de weekenden en avonden door. Onze jongste (op het speciaal onderwijs) kan door de onderbezetting op school i.v.m. COVID-19 maar 3 dagen naar school toe. Hiernaast heb ik nu in mijn atelier wel hulp bij het klaarzetten en verzenden wat zal bijdragen dat ik de nieuwe levertijden genuanceerder kan houden dan de afgelopen maanden dat ik alles nog alleen deed. Ik werk naar betere levertijden toe!
In deze tijden is het ook voor mij niet gemakkelijk om al mijn werkzaamheden zo normaal mogelijk uit te oefenen binnen de beperkte tijd die er is, hierbij wil ik jullie vriendelijk vragen wat extra geduld te hebben met de levertijd want alleen op deze manier kan ik fijn blijven werken en toch alsnog alles voor jullie in perfecte staat maken en verzenden. Heb het vertrouwen dat ik altijd keurig zal leveren en ik de levertijden hier concreet en zo stipt mogelijk bij zal houden.


Alle overige orders (de niet DNA sieraden) behouden gewoon de normale levertijd want die kan ik dagelijks verzenden.

 

Algemene gepersonaliseerde sieraden (moedermelk, as en haarlokjes sieraden uitgesloten):

 • Op dit moment geld voor deze categorie een levertijd van ongeveer 2 tot 10 WERKdagen.
   

Moedermelk, as en haarlokjes sieraden:

 • Binnen ongeveer 16 werkdagen sturen wij een "bewaar- en verstuur kit" naar de klant toe;
  Let op, i.v.m de COVID-19 crisis is de levering van de
  kit opgehoogd, de kits, worden in week 46 verrstuurd.
   
 • De eerstvolgende ontvangstbevestigingen worden in het weekend van week 46 verstuurd per e-mail, (maak je geen zorgen de melk ligt gekoeld en is luchtdicht verpakt), in de ontvangstbevestiging krijg je uitleg over de levertijd van jouw order tijdens deze COVID-19 periode.
 • Wat betreft definitieve levertijden van de DNA sieraden:

Onder normale omstandigheden worden deze DNA sieraden binnen ongeveer 25 werkdagen (na de door ons ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) wordt deze categorie sieraden verstuurd. Dit is nu opgehoogd naar minimaal 30 werkdagen (voor nieuwe orders).

Update 13-11-2020: Op maandag 30 november wordt de zending voor de klanten die tot en met oktober een ontvangstbevestiging hebben gekregen verzonden. Dit is iets later dan in eerste instantie verwacht, dit is gekomen door ziekte.
 

De actuele levertijden worden op deze pagina altijd eerlijk weergegeven en up to date gehouden, ook tijdens de COVID-19 periode.


Let op, houdt onze SoLilly Facebook pagina goed in de gaten, in tijden van drukte kunnen de levertijden iets afwijken;
 

nb. Vakantiedagen, weekend en feestdagen zijn geen berekende werkdagen. Op deze pagina staat er vermeld of er momenteel sprake is van vakantie/ vrije dagen. 
 

 Vanaf 23 december 2020 tot en met 3 januari 2021 heb ik kerstvakantie.

© 2015 - 2020 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel