Hieronder zijn de actuele levertijden te vinden:

Let op, ik ben een zzp'er, ik heb een groot atelier aan huis en ik kan mijn gezin en mijn werk in deze goed combineren. Dat betekent dat ik geen vaste werkdagen en werktijden heb. Ik werk vaak ook in het weekend of in de avonden tot laat. Orders kunnen dus op alle dagen van de week verzonden worden door mij, als er ergens een week nummer vermeld wordt bij een zending, dan zou ik ook feitelijk op een zaterdag of zondag(avond) kunnen verzenden. Ik ben flexibel i.c.m. ons gezin.

 

De actuele levertijden op deze pagina zijn indicatief en kunnen te allen tijde door mij aangepast worden.
 

 

Niet gepersonaliseerde bestellingen:

1 tot 4 WERKdagen

 

Algemene gepersonaliseerde sieraden (moedermelk, as en haarlokjes sieraden uitgesloten):

Op dit moment geldt voor deze categorie een levertijd van ongeveer 2 tot 12 WERKdagen.

 

Niet gepersonaliseerde artikelen:

1 tot 2 WERKdagen.

 

Moedermelk, as en haarlokjes sieraden:

Binnen ongeveer 16 werkdagen sturen wij een "bewaar- en verstuur kit" naar de klant toe;
De kits worden in week 22, 25, 28 en daarna pas weer in week 31 verzonden.
 

 De eerstvolgende ontvangstbevestigingen (let op dit zijn dus geen orderbevestigingen maar een bevestiging van het ontvangen DNA pakketje) van alle DNA sieraden (dus ook de haarlok, as en cryo sieraden) volgt eind week 22, 25 en in week 27 en daarna pas weer in de eerste week (week 31) van augustus aangezien ik in juli vakantie heb en de ontvangstbevestigingen alleen door mij verstuurd worden na mijn vakantie (kits worden wel verstuurd). De kits kunnen wel tijdens mijn vakantie verstuurd worden, ook met warm weer! Hier wordt dagelijks voor gezorgd en de kits vallen veilig in een postzak aan de deur.


 

Wat betreft definitieve levertijden van de DNA sieraden:

Onder normale omstandigheden worden deze DNA sieraden binnen ongeveer 25 werkdagen (na de door ons ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) verstuurd. 
Dit is nu opgehoogd naar minimaal 50 
werkdagen (voor nieuwe orders, ingegaan vanaf februari 2022).

 

Let op, hieronder vertel ik over ontvangstbevestigingen, hiermee doel ik niet op orderbevestigingen, maar op de bevestiging van het door mij ontvangen DNA van jou.

 

 

Indien je op 01-03-2023 of 23-03-2023 een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond half juni 2023 verzonden. Excuses voor enkele klanten binnen deze zending die een vertraging in hun levering oplopen i.v.m. herstel aan mijn handblessure. Zie bovenstaand bericht omtrent mijn handblessure.

 

Indien je op 17 april 2023 en ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond eind juni nog voor mijn vakantie(!) 2023 verzonden. Let op, dit levertermijn is indicatief.

 

Indien je tussen 25 april en 23 mei 2023 en ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond eind juni 2023 nog voor mijn vakantie 2023 verzonden.

 

Indien je op 25-05-2023 een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond de derde week van augsustus 2023 verzonden. De hele maand juli heb ik zomervakantie, er wordt dan niet door mij gewerkt.

 

Alle IG CB orders worden nog voor mijn vakantie verstuurd. Uiterlijk in week 22 en begin week 23.

 

De actuele levertijden worden op deze pagina altijd eerlijk weergegeven en met grote regelmaat up to date gehouden, mocht je zekerheid wensen van jouw leverdatum, maak dan een screenshot voor jezelf.

 

 


Let op, houd onze stories op Instagram van de @solillyhandmade pagina goed in de gaten, in tijden van drukte kunnen de levertijden iets afwijken.
 

nb. Vakantiedagen, weekend en feestdagen zijn geen berekende werkdagen voor mijn agenda, aangezien ik een eenmanszaak heb. Op deze actuele levertijden pagina staat er altijd vermeld of er momenteel sprake is van vakantie/ vrije dagen. 

 

Mijn eerstvolgende vakantie zal de hele maand juli 2023 zijn. Vermoedelijk sluit ik de webshop tijdens mijn vakantie.

Daarna heb ik vanaf 22 december 2023 tot en met 15 januari 2024 vakantie.
In deze weken worden wel de kits verzonden, ook zal er voor het ontvangen DNA aan mijn adres gezorgd worden. De webshop blijft dus tijdens mijn vakanties gewoon open en de klant zal weinig merken van mijn vakanties m.b.t. levertijden
. Ontvangstbevestigingen worden altijd pas na mijn vakantie verstuurd.
E-mail zal minimaal tot niet beantwoordt worden tijdens mijn vakantie.

 

© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss