Hieronder zijn de actuele levertijden te vinden:

Let op, ik ben een zzp'er, ik heb een groot atelier aan huis en ik kan mijn gezin en mijn werk in deze goed combineren. Dat betekent dat ik geen vaste werkdagen en werktijden heb. Ik werk vaak ook in het weekend of in de avonden tot laat. Orders kunnen dus op alle dagen van de week verzonden worden door mij, als er ergens een week nummer vermeld wordt bij een zending, dan zou ik ook feitelijk op een zaterdag of zondag(avond) kunnen verzenden. Ik ben flexibel i.c.m. ons gezin.
 

 

Niet gepersonaliseerde bestellingen:

1 tot 4 WERKdagen

 

Algemene gepersonaliseerde sieraden (moedermelk, as en haarlokjes sieraden uitgesloten):

Op dit moment geld voor deze categorie een levertijd van ongeveer 2 tot 12 WERKdagen.

 

Niet gepersonaliseerde artikelen:

1 tot 2 WERKdagen.

 

Moedermelk, as en haarlokjes sieraden:

Binnen ongeveer 16 werkdagen sturen wij een "bewaar- en verstuur kit" naar de klant toe;
Op dinsdag 25 januari 2023 worden de kits verzonden. Daarna zullen de eerstvolgende kits verzending eind week 7 en week 10 plaats vinden.
 

 De eerstvolgende ontvangstbevestigingen (let op dit zijn dus geen orderbevestigingen maar een bevestiging van het ontvangen DNA pakketje) van alle DNA sieraden (dus ook de haarlok, as en cryo sieraden) volgt eind week 4, week 7.


 

Wat betreft definitieve levertijden van de DNA sieraden:

Onder normale omstandigheden worden deze DNA sieraden binnen ongeveer 25 werkdagen (na de door ons ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) wordt deze categorie sieraden verstuurd. Dit is nu opgehoogd naar minimaal 50 werkdagen (voor nieuwe orders, ingegaan vanaf februari 2022).

Let op, hieronder vertel ik over ontvangstbevestigingen, hiermee doel ik niet op orderbevestigingen, maar op de bevestiging van het door mij ontvangen DNA van jou.

 

Indien je op 06-11-2022 een ontvangstbevestiging hebt gehad, dan wordt jouw zending op 31 januari en 3 februari 2023 verzonden (in eerste instantie stond hier alleen 31 januari, alleen door een zieke dochter moet ik de zending wat opsplitsen, zie Instagram pagina @solillyhandmade). Bedankt voor het geduld!


Indien je op 09-12-2022 of een andere datum binnen december 2022 een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending op 15 februari 2023 verzonden.

 

Indien je op 02-01-2023 een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond half maart 2023 verzonden.

 

De actuele levertijden worden op deze pagina altijd eerlijk weergegeven en met grote regelmaat up to date gehouden, mocht je zekerheid wensen van jouw leverdatum, maak dan een screenshot voor jezelf.

 

 


Let op, houdt onze stories op Instagram van de @solillyhandmade pagina goed in de gaten, in tijden van drukte kunnen de levertijden iets afwijken.
 

nb. Vakantiedagen, weekend en feestdagen zijn geen berekende werkdagen voor mijn agenda, aangezien ik een eenmanszaak heb. Op deze actuele levertijden pagina staat er altijd vermeld of er momenteel sprake is van vakantie/ vrije dagen. 

 

Mijn eerstvolgende vakantie zal de hele maand juli 2023 zijn.
In deze weken worden wel de kits verzonden en ontvangstbevestigingen door iemand verstuurd, ook zal er voor het ontvangen DNA aan mijn adres gezorgd worden. Dw webshop blijft dus tijdens mijn vakanties gewoon open en de klant zal weinig merken van mijn vakanties m.b.t. levertijden
.
E-mail zal minimaal beantwoord worden tijdens mijn vakantie.

 

© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss