Vanaf 18 juni 2023 tot onbepaalde tijd kan er NIET afgerekend worden op de webshop, voor geen enkel artikel.

IN DEZE MAANDEN HOU IK EEN WEBSHOP "BREAK".

Ik werk buiten mijn vakantie om, wel door in het atelier. Juist om alle lopende orders af te ronden en de nodige rust te pakken naast mijn nog af te ronden werkzaamheden. E-mail wordt alleen beantwoord indien het een spoed en een lopende order betreft. Andere vragen/ opmerkingen per mail worden pas na mijn break beantwoord.

DM via Instagram wordt ook niet beantwoord.

 Ik wil echt eerst het liggende werk in alle rust en met mijn volle aandacht afgerond hebben alvorens er weer nieuwe orders binnen mogen stromen.

 

Houdt mijn Instagrampagina @solillyhandmade goed in de gaten omtrent mijn webshop "break" indien je op de hoogte wenst te blijven wanneer er weer afgerekend kan worden.
 

Tijdens de webshop "break" worden er wel ontvangstbevestigingen van het ontvangen DNA verstuurd, alleen minder frequent aangezien er weinig kits aangeleverd worden in deze maanden, omdat er niets besteld kan worden.

Reeds ontvangen moedermelk kits of overig DNA welke nog aangeleverd dient te worden mogen uiteraard alle dagen van de week bezorgd worden (door de klant zelf in mijn brievenbus) of per post. Met uitzondering van Cryo.  Dit gaat wel op afspraak, hierover buiten mijn vakantie om een mailafspraak maken met mij.
Dagelijks zal er ook tijdens mijn afwezigheid voor het ontvangen DNA worden "gezorgd". Het DNA wordt in mijn atelier aan huis bewaard, indien noodzakelijk in de atelier koeling.

 

Hieronder zijn de actuele levertijden te vinden:

Let op, ik ben een zzp'er, ik heb een groot atelier aan huis en ik kan mijn gezin en mijn werk in deze goed combineren. Dat betekent dat ik geen vaste werkdagen en werktijden heb. Ik werk vaak ook in het weekend of in de avonden tot laat. Orders kunnen dus op alle dagen van de week verzonden worden door mij, als er ergens een week nummer vermeld wordt bij een zending, dan zou ik ook feitelijk op een zaterdag of zondag(avond) kunnen verzenden. Ik ben flexibel i.c.m. ons gezin.

 

De actuele levertijden op deze pagina zijn indicatief en kunnen te allen tijde door mij aangepast worden.
 

 

Niet gepersonaliseerde bestellingen:

1 tot 5 WERKdagen

 

Algemene gepersonaliseerde sieraden (moedermelk, as en haarlokjes sieraden uitgesloten):

Op dit moment geldt voor deze categorie een levertijd van ongeveer 2 tot 12 WERKdagen.

 

Niet gepersonaliseerde artikelen:

1 tot 2 WERKdagen.

 

Moedermelk, as en haarlokjes sieraden:

Binnen ongeveer 16 werkdagen sturen wij een "bewaar- en verstuur kit" naar de klant toe;
MOMENTEEL WORDEN ER GEEN KITS VERSTUURD OMDAT ER GEEN ORDERS GEPLAATST KUNNEN WORDEN
 

 De eerstvolgende ontvangstbevestigingen (let op dit zijn dus geen orderbevestigingen maar een bevestiging van het ontvangen DNA pakketje) van alle DNA sieraden (dus ook de haarlok, as en cryo sieraden) volgen DATUM ONBEKEND IVM ORDER STOP.

De kits kunnen ook tijdens mijn vakantie (ook bij extreme hitte temperaturen) veilig verstuurd worden door mijn klanten, ook met warm weer! Hier wordt dagelijks voor gezorgd en de kits vallen veilig in een postzak aan de deur.

Weet dat de moedermelk enkel geconcerveerd dient te worden en niet geconsumeerd hoeft te worden. Moedermelk bevat van nature aanzienlijk weinig bacteriën en indien je de moedermelk luchtdicht volgens de instructies van SoLilly opgetrokken hebt in het geleverde spuitje met het dopje, dan is de melk (zelfs ongekoeld) nog maanden lang goed om te gebruiken voor een mooi (en echt niet schimmelend) moedermelksieraad. Heb hier vertrouwen in, ik heb hier jarenlange ervaring mee.


 

Wat betreft definitieve levertijden van de DNA sieraden:

Onder normale omstandigheden worden deze DNA sieraden binnen ongeveer 25 werkdagen (na de door ons ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) verstuurd. 
Dit is nu opgehoogd naar minimaal 50 werkdagen (voor nieuwe orders, ingegaan vanaf februari 2022).

 

Let op, hieronder vertel ik over ontvangstbevestigingen, hiermee doel ik niet op orderbevestigingen, maar op de bevestiging van het door mij ontvangen DNA van jou.

 

Indien je op 25-05-2023 een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond de derde week september 2023 verzonden. De hele maand juli heb ik zomervakantie, er wordt dan niet door mij gewerkt.

 

Indien je tussen 17 juni 2023 en 7 juli 2023een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond de eind september 2023 verzonden. De hele maand juli had ik zomervakantie, er wordt dan niet door mij gewerkt, buiten mijn vakantie werk ik wel door tijdens de webshop "break".


Indien je op 4 augustus 2023 een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond begin oktober 2023 verzonden. De hele maand juli had ik zomervakantie, dit maakt een langere levertijd.

Indien je op 7 september 2023 een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan wordt jouw zending rond eind oktober 2023 verzonden. De hele maand juli had ik zomervakantie, dit maakt een langere levertijd.

De laatste update van deze pagina was op: 07 september 2023

Let op! De levertijden zijn indicatief en kunnen nog gewijzigd worden! 

De actuele levertijden worden op deze pagina altijd eerlijk weergegeven en met grote regelmaat up to date gehouden, mocht je zekerheid wensen van jouw leverdatum, maak dan een screenshot voor jezelf.

 

 


Let op, houd onze stories op Instagram van de @solillyhandmade pagina goed in de gaten, in tijden van drukte kunnen de levertijden iets afwijken.
 

nb. Vakantiedagen, weekend en feestdagen zijn geen berekende werkdagen voor mijn agenda, aangezien ik een eenmanszaak heb en ik dan dus geen werkdagen heb. Op deze actuele levertijden pagina staat er altijd vermeld of er momenteel sprake is van vakantie/ vrije dagen. 

 

 

 

 

 

Ik heb vanaf 22 december 2023 tot en met 15 januari 2024 kerstvakantie.

 

 

© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss