Let op! Onderaan bevind zich een verhuisbericht! 


Hieronder zijn de actuele levertijden te vinden:

 

Niet gepersonaliseerde bestellingen:

1 tot 4 WERKdagen

 

Algemene gepersonaliseerde sieraden (moedermelk, as en haarlokjes sieraden uitgesloten):

Op dit moment geld voor deze categorie een levertijd van ongeveer 2 tot 10 WERKdagen.

 

Moedermelk, as en haarlokjes sieraden:

Binnen ongeveer 16 werkdagen sturen wij een "bewaar- en verstuur kit" naar de klant toe;
In week 40 worden de kits verzonden (dit kan ook in het weekend zijn).
 

 De eerstvolgende ontvangstbevestigingen van alle DNA sieraden (dus ook de haarlok, as en cryo sieraden) worden in week 43 verstuurd (maak je geen zorgen de melk ligt gekoeld en is luchtdicht verpakt), in de ontvangstbevestiging krijg je uitleg over de levertijd van jouw order tijdens deze COVID-19 periode.

 

Wat betreft definitieve levertijden van de DNA sieraden:

Onder normale omstandigheden worden deze DNA sieraden binnen ongeveer 25 werkdagen (na de door ons ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) wordt deze categorie sieraden verstuurd. Dit is nu opgehoogd naar minimaal 45 werkdagen (voor nieuwe orders).

De eerstvolgende leverdatum voor orders welke tot en met  22-09-2021 hun ontvangstbevestiging hebben ontvangen worden in week 44 verstuurd.
Ontvangstbevestigingen welke op 23-09-2021 zijn verstuurd  door mij worden in de twee opvolgende weken daarna verzonden.
We verzenden deze orders in meerdere fases gezien de omvang van het aantal orders waar ik momenteel aan werk, aankomende ontvangstbevestigingen worden ook in die weken meegenomen met verzending, ik verzend dan grote aantallen tegelijk, zo is de verhuis/vakantie tijd weer ingehaald en hanteren we weer normalere levertijden.

 

De actuele levertijden worden op deze pagina altijd eerlijk weergegeven en up to date gehouden, ook tijdens de COVID-19 periode.


Let op, houdt onze stories op Instagram van de @solillyhandmade pagina goed in de gaten, in tijden van drukte kunnen de levertijden iets afwijken.
 

nb. Vakantiedagen, weekend en feestdagen zijn geen berekende werkdagen. Op deze pagina hier staat er vermeld of er momenteel sprake is van vakantie/ vrije dagen. 
 

Wij zijn inmiddels verhuist! SoLilly is meeverhuist naar onze nieuwbouwwoning waar ik een gehele verdieping tot mijn beschikking heb en waar ik meer werkbare uren kan draaien. Hierdoor zal de levertijd na de verhuizing ook flink ingelopen worden. 

Het kan ook voor en na deze tijd zijn dat ik later terug reageer op e-mail, omdat de hoogste prioriteiten in deze weken ligt bij het doorwerken in mijn atelier om actief aan de DNA sieraden zelf te werken.
Dit maakt ook dat de levertijden nog wat langer kunnen zijn maar dat wordt goed en actueel bijgehouden op deze huidige pagina.
Bedankt voor jullie geduld!

 

Let op!!! Indien je vanaf 28 juni 2021 jouw DNA verstuurt, controleer dan of dit naar mijn nieuwe postadres verstuurd wordt, check hiervoor de contactpagina hier op de webshop!

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel