Hieronder zijn de actuele levertijden te vinden:


 

Niet gepersonaliseerde bestellingen:

1 tot 4 WERKdagen

 

Algemene gepersonaliseerde sieraden (moedermelk, as en haarlokjes sieraden uitgesloten):

Op dit moment geld voor deze categorie een levertijd van ongeveer 2 tot 12 WERKdagen.

 

Niet gepersonaliseerde artikelen:

1 tot 2 WERKdagen.

 

Moedermelk, as en haarlokjes sieraden:

Binnen ongeveer 16 werkdagen sturen wij een "bewaar- en verstuur kit" naar de klant toe;
In week 38 op vrijdag 24 september 2022 worden de kits verzonden  Daarna is de eerstvolgende kits verzending eind week 41.
 

 De eerstvolgende ontvangstbevestigingen van alle DNA sieraden (dus ook de haarlok, as en cryo sieraden) volgt eind week 38. In de ontvangstbevestiging krijg je uitleg over de levertijd van jouw order. De eerstvolgende ontvangstbevestigingen daarna worden eind week 41 verzonden.


 

Wat betreft definitieve levertijden van de DNA sieraden:

Onder normale omstandigheden worden deze DNA sieraden binnen ongeveer 25 werkdagen (na de door ons ontvangen moedermelk bewaar- en verzendkit) wordt deze categorie sieraden verstuurd. Dit is nu opgehoogd naar minimaal 50 werkdagen (voor nieuwe orders, ingegaan vanaf februari 2022).
 

 

 Indien je op 24-06-2022 en op 05-07-2022 een ontvangstbevestiging hebt gehad wordt jouw zending in week 38 op 19 en 20 september 2022 klaargemaakt voor verzending en naar PostNL weggebracht. Dit is later dan eerst afgesproken, maar helaas hebben we bijna 4 weken lang zieken gehad (Covid) thuis, waaronder ook ik en daarom dien ik de verzending noodgedwongen te verzetten, complete onmacht, excuses voor het ongemak en bedankt voor het geduld.
 

Indien je op 09-08-2022 en 10-09-2022 een ontvangstbevestiging hebt gehad wordt jouw zending in week 42 (mogelijk in het weekend) verzonden. (check jouw ontvangstbevestiging in de e-mail). De werkelijke verzenddatum wordt in de eerste week van oktober hier op deze acuele levertijden pagina bekend gemaakt. Bij deze zending volgen nog meerdere orders die nog een ontvangstbevestiging moeten ontvangen.

 

 

De actuele levertijden worden op deze pagina altijd eerlijk weergegeven en met grote regelmaat up to date gehouden, mocht je zekerheid wensen van jouw leverdatum, maak dan een screenshot voor jezelf.

 

 


Let op, houdt onze stories op Instagram van de @solillyhandmade pagina goed in de gaten, in tijden van drukte kunnen de levertijden iets afwijken.
 

nb. Vakantiedagen, weekend en feestdagen zijn geen berekende werkdagen voor mijn agenda, aangezien ik een eenmanszaak heb. Op deze actuele levertijden pagina staat er altijd vermeld of er momenteel sprake is van vakantie/ vrije dagen. 

 

Mijn eerstvolgende vakantie zal vanaf vrijdag 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023 zijn.
In deze weken worden wel de kits verzonden en ontvangstbevestigingen verstuurd, de webahop blijft dus gewoon open en de klant zal weinig merken van mijn vakantie m.b.t. levertijden
.
E-mail zal minimaal beantwoord worden tijdens mijn vakantie.

 

© 2015 - 2022 SoLilly | sitemap | rss