Maat bepalingen

Armbanden: In deze bovenstaande afbeelding wordt weergegeven hoe op de juiste manier de werkelijke polsomtrek dient te worden opgemeten.

Indien er geen flexibel meetlint aanwezig is, dan kan er ook een touwtje gebruikt worden om de maat op te meten. Het touwtje kan daarna opgemeten worden langs een lineaal/ rolmaat e.d.

Belangrijk is om de exacte pols maat door te geven. (dus niet de gewenste maat van de armband, maar de exacte polsomvang, a.d.h.v. deze exacte maat meten wij de juiste maat voor het sieraad uit).

Op deze foto is dus zichtbaar dat ik een polsomtrek van 15,5 cm heb.

Bij het opmeten van de polsomtrek is het belangrijk om zorgvuldig en secuur de maat op te meten zoals zichtbaar op de foto.
De armbanden worden altijd speciaal op jouw maat gemaakt, de klant is dan ook zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste maat.
 

 


Kettingen/colliers: In deze bovenstaande afbeelding wordt weergegeven hoe de gemiddelde ketting lengtes uitkomen.

Voor de adult collectie wordt een standaard maat van 42 cm in de hals tot  70 cm bij de langere varianten aangehouden. Afwijkende lengtes zijn ook mogelijk, neem hierover contact met ons op.

 


Ringmaat: Gebruik een fijn zittende ring die past om de ring waar jij jouw SoLilly ring wilt gaan dragen.
Let hierbij op dat je geen dikke ring gebruikt, maar een ring met een smalle band (niet breder dan 0,4 mm) want anders valt de maat wellicht verkeerd uit.

Vervolgens leg je een lineaal onder de ring, exact zoals op de bovenste foto wordt weergegeven, let hierbij op dat het binnenste deel van de linker kant van de ring exact op de nul lijn ligt.

Lees aan de binnenkant de diameter af van de ring door het aantal millimeters te meten/tellen in het midden van de ring zoals op de foto wordt weergegeven.

Let erop! Dat je de maat zeer secuur meet, aldaar het na het gieten van het DNA niet meer mogelijk is om de maat aan te passen van de ring, de vulling kan door de hitte van het solderen hierdoor namelijk gaan breken of erger nog, smelten. De klant is daarom zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven van de ring maat of het verzenden van een fijn zittende ring naar SoLilly.

De beste keuze voor het doorgeven van jouw juiste ringmaat is eigenlijk door een fijn zittende ring te versturen naar SoLilly (let erop dat je er een briefje met jouw naam en ordernummer bij doet en dit samen met de ring en het verzoek deze maat aan te houden in een zakje doet en dit in een bubbeltjesenveloppe of een doosje stopt en deze goed frankeert).

© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss