Contact

Lees alle onderstaande tekst in rode letters goed door!

Indien er graag persoonlijk advies gewenst is voor het personaliseren van een sieraad, of er zijn vragen en/of opmerkingen, dan kan er mij via onderstaand contact formulier of via een directe mail een bericht verstuurd worden en vervolgens zal ik mijn uiterste best doen om het bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Email: info@solilly.nl

KVK: 63235188

BTW: NL002037267B95

Rekeningnummer: NL78INGB0006844488

BIC/SWIFT: INGBNL2A

Postadres:
SoLilly
Arend van Gendtlaan 1
3356GC PAPENDRECHT
THE NETHERLANDS

 

Let op!
Heb je een vraag omtrent prijzen, opties/mogelijkheden, het meerkeuzemenu bij elk sieraad, uitleg over het aanleveren van het DNA, of levertijden? Lees dan graag alle informatie goed door die op de betreffende pagina bij jouw favoriete sieraad staat uitgelegd. Daar staat ook een interne link met voorbeelden en uitleg
(of klik hier) over de DNA sieraden. Het is belangrijk om dit alles goed door te lezen alvorens je gaat mailen, want vrijwel alle informatie staat op de webshop bij het sieraad zelf al concreet uitgelegd.


Vragen of ik gouden sieraden maak? Ja, enkel de Pearl in het 14k goud en 14k gouden oorstekers, deze sieraden kan je vinden in het hoofdmenu hier op de webshop. Andere varianten in het goud maak ik niet. Overigens zijn ontwerpen op maat buiten mijn eigen collectie om geen mogelijkheid.

 

Vernieuwen
© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss