Contact opnemen met Nikita

Zou je onderstaande tekst eerst goed door willen nemen alvorens je contact met mij op neemt? Hartelijk dank!


Natuurlijk wil ik met alle liefde en plezier jouw eventuele vraag beantwoorden.
Maar wellicht kan je het antwoord op jouw vraag wel heel gemakkelijk zelf hier op de webshop vinden?
Hier wil ik jou met onderstaande tekst graag mee helpen.

Het is namelijk zo dat ik met mijn enorme creactieve brein het allerliefste aan mijn werktafels sta om actief bezig te mogen zijn met het maken van jouw en mijn kunst en het actief creeëren van alle kostbare en emotionele sieraden. 

Zodoende dat ik mijn uiterste best heb gedaan om de webhop van SoLilly zoveel mogelijk te voorzien van alle belangrijke informatie zodat iedere potentiele klant zijn/haar gepersonaliseerde sieraad zelfstandig kan samenstellen en kan bestellen op de SoLilly webshop.

Met het goed doorlezen van alle betreffende informatie welke bij jouw sieraad op de webshop staat vermeld (dus iets naar beneden scrollen op de pagina van jouw sieraad), worden vrijwel altijd alle vragen al direct beantwoord.

Het is dan ook mijn oprechte verzoek om echt eerst alles goed door te lezen alvorens je mij wilt contacten.

Wist jij al dat het verplicht is om alle belangrijke informatie goed door te lezen welke vermeld staat bij jouw favoriete sieraad op de webshop van SoLilly alvorens je een order mag plaatsen?


Misschien ben je wel op zoek naar duizenden soorten inspiratie sieraden waar je DNA toevoegingen kunt bekijken zoals parelmoer, zilverdust, gouddust, bladgoud, bladzilver, DNA-art en mijn verwerkingstechnieken?
 In dit geval kan je het allerbeste een kijkje nemen op de Instagram pagina van SoLilly (klik op de banner bovenaan deze pagina).

Je vind op mijn Instagram pagina in de hoogtepunten (de gekleurde thema bolletjes op mijn IG SoLilly feed) al die duizenden inspiratie filmpjes- en foto's waar je doorheen kunt swipen en waarmee ik kan pronken met mijn portfolio voor jou als (potentiele) klant.

Let erop dat alle foto's en eerder gemaakte filmpjes van mijn werk enkel en alleen ter inspiratie gelden. Niet als voorbeeld. Want elk DNA is anders, elk DNA heeft natuurlijke eigenschappen, welke ook allemaal anders reageert op eventuele toevoegingen welke je i.c.m. het DNA mee kunt laten gieten. En bovendien is elk sieraad geheel met de hand gemaakt en ook dat brengt de schoonheid van perfecte imperfectie.


De webshop van SoLilly heeft ook meerdere fijne informatie pagina's waar je mogelijk jouw vraag beantwoord kunt krijgen, deze staan ook bij elk sieraad op de webshop vermeld, maar voor het gemak kan je ook vanuit deze pagina door linken naar de onderstaande informatie pagina's waar je op kunt klikken:

  • Klik hier om te lezen wat een DNA-sieraad precies is en hoe dit verwerkt wordt tot een sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het aanleverproces van het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel verwerken van overige toevoegingen aan het betreffende DNA, met alle opties en bijbehorende risico’s.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.

 

Vragen over eigen ontwerpen buiten de SoLilly collectie om:
Vragen of ik (andere) gouden sieraden maak? Ja, ik maak enkel de Pearl in het 14k goud en 14k gouden oorstekers, deze sieraden kan je vinden in het hoofdmenu hier op de webshop.

Vragen of ik zilveren sieraden naar eigen ontwerp maak? Nee, mijn collectie staat vast en er is geen ruimte en mogelijkheid voor het ontwerpen van andere sieraden voor de klant. Wel ben je vrij om een eigen edelsmid te zoeken welke voor jou een eigen sieraad kan ontwerpen, neem daarvoor eerst even contact met mij op. 

 

Contactgegevens Nikita/SoLilly
Email: info@solilly.nl

KVK: 63235188

BTW: NL002037267B95

Rekeningnummer: NL78INGB0006844488

BIC/SWIFT: INGBNL2A


Postadres:
SoLilly
Arend van Gendtlaan 1
3356GC PAPENDRECHT
THE NETHERLANDS

Let op, SoLilly heeft geen bezoekadres. Elke klant heeft natuurlijk de vrijheid om zijn/haar aan te leveren DNA wel bij mij door de brievenbus te deponeren indien gewenst. 
Verder ontvang ik geen klanten in mijn atelier, alles geschied online en per post.

 

Vernieuwen
© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss