Baby- en kind armband Poppins

Artikel 4 van 4
€ 34,95 (inclusief btw)

BABY- EN KINDER (MOEDERMELK) ARMBAND POPPINS
Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilveren onderdelen en kralen, de mooiste pure zoetwaterparels en het sterkte 49 draads staaldraad waar de armband aan geregen wordt.
Optioneel wordt een zacht tingelend Cambodjaans 925 sterling zilveren belletje aan de armband gehangen.  Bijgeloof verteld dat dit belletje de boze geesten rondom de baby verjaagd en daarnaast is het prettig om te horen waar jouw baby zich bevind als hij/zij al kruipt. Ook kan er gekozen worden voor alleen een 925 sterling zilveren hartje i.p.v. een belletje, of beiden.


De moedermelk wordt bij de baby- en kind hanger verwerkt in een kleine subtiele bedel van of 8 millimeter doorsnede of een kraal van ongeveer 10 mm doorsnede.
Bijpassend is er ook een zelfde moeder armband bij te bestellen.
Het armbandje wordt met de grootste zorgvuldigheid gemaakt en gesoldeerd en kan door de verstelbare lengte, enkele jaren meegroeien met het kind.
Echter mag vanuit veiligheid en voorzorg geen enkel kind jong kind zonder het toeziend oog van een volwassene dit sieraad dragen.

Let erop dat deze armband bij intensief dragen eens in de 5 a 6 maanden opnieuw geregen dient te worden, dit kan via SoLilly, tegen een kleine meerprijs. Neem hierover t.z.t. per mail contact met mij op.

 Algemene uitleg:

Klik op de onderstaande regels om meer uitleg te krijgen over de desbetreffende onderwerpen.


Let op, het doorlezen van deze onderwerpen is verplicht wanneer je besluit een DNA sieraad bij SoLilly te bestellen.
Bij het plaatsen van deze bestelling dien je akkoord te gaan dat je alle informatie welke gelinkt- en benoemd is op deze pagina, hebt doorgelezen en hebt begrepen. Bestel niet impulsief en overhaast, bestel altijd weloverwogen en in alle rust. Na het plaatsen van jouw order kan er geen wijziging/annulering meer plaats vinden.

 

Over het meerkeuzemenu: Let op dat je goed let op de mogelijkheden binnen elk keuzemenu. Want niet alle soorten DNA en overige toevoegingen zijn mogelijk bij elk sieraad. Indien een optie niet beschikbaar is binnen een meerkeuzemenu, dan kan deze niet gekozen worden. 
Als voorbeeld: Haarlok past sowieso niet in kleinere sieraden. En per sieraad is er een maximaal aantal extra toevoegingen aan het DNA mogelijk.

 

  • Klik hier om te lezen wat een DNA-sieraad precies is en hoe dit verwerkt wordt tot een sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het aanleverproces van het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel verwerken van overige toevoegingen aan het betreffende DNA, met alle opties en bijbehorende risico’s.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.

 

© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss