Moedermelk ring druppel gladde band

Artikel 11 van 13
€ 109,95 (inclusief btw)

EXCLUSIEVE MOEDERMELK GRILLIGE DRUPPEL SIERADEN COLLECTIE
Een elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren ring met een gladde ringband en een druppelvormige zetkast waar moedermelk in is verwerkt.​

Deze ring is fantastisch te combineren met de regenboogmaansteen ring als zijnde een complete ringen set met een krachtige en zeer bijzondere energetische werking op de hormoonbalans van een (lacterende) moeder (to be).
Let op, de regenboogmaansteen is enkel los mee te bestellen.


Zie de specificaties voor de afmetingen.


Dit betreft een sieraad uit de exclusieve grillig afgewerkte moedermelk sieraden en maansteen collectie, door SoLilly zelf is ontworpen en geschetst en vervolgens volledig met de hand en exclusief voor SoLilly is gemaakt.

 

Algemene uitleg:

Klik op de onderstaande regels om meer uitleg te krijgen over de desbetreffende onderwerpen.


Let op, het doorlezen van deze onderwerpen is verplicht wanneer je besluit een DNA sieraad bij SoLilly te bestellen.
Bij het plaatsen van deze bestelling dien je akkoord te gaan dat je alle informatie welke gelinkt- en benoemd is op deze pagina, hebt doorgelezen en hebt begrepen. Bestel niet impulsief en overhaast, bestel altijd weloverwogen en in alle rust. Na het plaatsen van jouw order kan er geen wijziging/annulering meer plaats vinden.

 

Over het meerkeuzemenu: Let op dat je goed let op de mogelijkheden binnen elk keuzemenu. Want niet alle soorten DNA en overige toevoegingen zijn mogelijk bij elk sieraad. Indien een optie niet beschikbaar is binnen een meerkeuzemenu, dan kan deze niet gekozen worden. 
Als voorbeeld: Haarlok past sowieso niet in kleinere sieraden. En per sieraad is er een maximaal aantal extra toevoegingen aan het DNA mogelijk.

  • Klik hier om te lezen wat een DNA-sieraad precies is en hoe dit verwerkt wordt tot een sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het aanleverproces van het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel verwerken van overige toevoegingen aan het betreffende DNA, met alle opties en bijbehorende risico’s.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
Specificatie Omschrijving
Afmetingen De druppel zelf is ongeveer 12mm groot. De ringband is ongeveer 3mm breed en 1,5mm dik.
Materiaal Duurzaam gerecycled (925.) sterling zilver.
© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss