Moedermelk combinatie jasseron armband druppel regenboogmaansteen

Artikel 5 van 13
€ 184,95 (inclusief btw)

EXCLUSIEVE MOEDERMELK GRILLIGE REGENBOOGMAANSTEEN DRUPPEL SIERADEN COLLECTIE
Een elegante, unieke en handgemaakte, duurzame sterling zilveren combinatie druppel regenboogmaansteen jasseron armband waar (in de druppel) moedermelk in is vervaardigd.

Zie de specificaties voor de afmetingen.


Dit betreft een sieraad uit de exclusieve grillig afgewerkte moedermelk sieraden en maansteen collectie, door SoLilly zelf is ontworpen en geschetst en vervolgens volledig met de hand en exclusief voor SoLilly is gemaakt.

SoLilly is het eerste sieradenlabel welke gekozen heeft om regenboogmaansteen edelstenen te combineren met een unieke moedermelk sieradencollectie omdat maansteen energetisch gezien een krachtige en zeer bijzondere, positieve en stimulerende werking heeft op de hormoonbalans van een (lacterende) moeder (to be), waarbij vruchtbaarheid, hechting met het kind en de periode na de zwangerschap energetisch wordt ondersteund en centraal staat. En met name de lactatie in balans wordt gebracht en gehouden.

 

 

Algemene uitleg:

Klik op de onderstaande regels om meer uitleg te krijgen over de desbetreffende onderwerpen.


Let op, het doorlezen van deze onderwerpen is verplicht wanneer je besluit een DNA sieraad bij SoLilly te bestellen.
Bij het plaatsen van deze bestelling dien je akkoord te gaan dat je alle informatie welke gelinkt- en benoemd is op deze pagina, hebt doorgelezen en hebt begrepen. Bestel niet impulsief en overhaast, bestel altijd weloverwogen en in alle rust. Na het plaatsen van jouw order kan er geen wijziging/annulering meer plaats vinden.

 

Over het meerkeuzemenu: Let op dat je goed let op de mogelijkheden binnen elk keuzemenu. Want niet alle soorten DNA en overige toevoegingen zijn mogelijk bij elk sieraad. Indien een optie niet beschikbaar is binnen een meerkeuzemenu, dan kan deze niet gekozen worden. 
Als voorbeeld: Haarlok past sowieso niet in kleinere sieraden. En per sieraad is er een maximaal aantal extra toevoegingen aan het DNA mogelijk.

 

  • Klik hier om te lezen wat een DNA-sieraad precies is en hoe dit verwerkt wordt tot een sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het aanleverproces van het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel verwerken van overige toevoegingen aan het betreffende DNA, met alle opties en bijbehorende risico’s.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
Specificatie Omschrijving
Afmetingen Het tussenzetsel van regenboogmaansteen is ongeveer 20mm groot en de druppel bedel is ongeveer 12 mm lang, inclusief montage oogje ongeveer 15mm groot. De jasseron armband wordt op maat gemaakt en het jasseron heeft een dikte van 4mm.
Materiaal Duurzaam gerecycled (925.) sterling zilver.
© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss