Kind HSP armbandje 5-12 jaar

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 36,95 (inclusief btw)

Deze HSP balans armband is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 5 tot 12 jaar die hooggevoelig zijn, of wel HSP (High Sensitive Person).

Deze bijzondere armband is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.

Ik heb mij verdiept in de werking van verschillende edelstenen omdat ik zelf ook hoogsensitief ben. Ik ben hierbij op zoek gegaan naar de specifieke eigenschappen welke bij HSP uit balans zijn en de betreffende edelstenen welke deze disbalans kunnen opvullen met als doel dat de persoon zelf meer rust, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, liefde, troost, positiviteit, en evenwicht zal ervaren wat eveneens verhelderende inzichten, innerlijke vrede en bovenal minder gevoeligheid zal leveren voor de invloeden van buitenaf. Angsten kunnen hierbij sneller overwonnen worden zonder dat het teveel energie zal kosten. Met als doel dat de persoon zichzelf meer kan richten op zijn/haar eigen gemoedsrust en opgewerkter kan leven

De armband is dusdanig samengesteld dat de edelstenen welke naast elkaar geregen zijn, elkaar juist zullen versterken en elkaar kunnen reinigen, tussen de edelstenen door zijn er Balinese mini sterling zilveren kralen geregen.

Van dit exemplaar is ook een baby- en kinder variant van 0-5 jaar te verkrijgen en een volwassen variant.

(Jonge) kinderen staan erom bekend regelmatig fases van ontwikkeling te doorlopen, deze combinatie van edelstenen werken ondersteunend bij het doorlopen van deze fases waarbij het hoogsensitive karakter bij het kind, verzacht zal worden en het kind minder tot geen last zal ondervinden van de invloeden van buitenaf en de leeftijdsfases.

Er is gebruik gemaakt van de volgende edelstenen, de werking van de betreffende stenen kunnen teruggelezen worden wanneer er op de naam van de edelstenen geklikt wordt in het overizicht hieronder:
- Amethist (paars);
- Labradoriet (bruin/groen);
- Rozenkwarts (zacht roze);
- Sodaliet (gemeleerd blauw);


Dit armbandje is gemaakt  van 925 sterling zilveren kralen, met de mooiste en meest zuiverste edelstenen van 4 mm doorsnede en het sterkste 49 draads staaldraad waar de armband aan geregen wordt.
Deze kinderarmband wordt geleverd met een 925 sterling zilveren verlengketting zodat het armbandje nog jaren lang mee kan groeien.

Het armbandje wordt altijd op maat gemaakt. Hierbij is het belangrijk de juiste en vooral de strakke polsomvang door te geven, dan reken ik de juiste maat uit voor het draagcomfort. Hier kan er gelezen worden hoe de polsomvang simpel opgemeten kan worden.


Mensen welke HSP zijn, kunnen zich bij elk van onderstaande punten vinden:
- Deze mensen nemen over het algemeen gedetaileerder en intenser waar;
- Zijn erg gevoelig voor prikkels van buitenaf waardoor een HSP'er zich dan niet op zijn/haar gemak voelt;
- Hebben meer tijd en rust nodig om invloeden van buitenaf te verwerken;
- Dromer;
- Fantasierijk;
- Zeer gevoelig voor stemmingen en sfeer;
- Eigen emoties en emoties van anderen worden als intens ervaren;
- Hebben vaak moeite met planning;
- Hebben vaak moeite met structuur;
- Vaak perfectionistisch;
- Zorgzaam;
- Moeite om grenzen aan te geven, nee te zeggen;
- Hebben moeite om onder druk te presteren waarbij de persoon geobserveerd wordt;
- Stressgevoelig;
- Snel vermoeid;
- Een vergroot risico op depressie, stemmingswisselingen, angsten en verslavingen;


Let erop dat deze armband bij intensief dragen eens in de 5 a 6 maanden opnieuw geregen dient te worden, dit kan via SoLilly, tegen een kleine meerprijs. Neem hierover t.z.t. per mail contact met mij op.
 

 

Veiligheidsvoorschrift! Een baby en kind dient te allen tijde de sieraden onder strikt ouderlijk toezicht te dragen, af te doen tijdens het slapen, druk spelen en het badderen.
 

© 2015 - 2022 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel