OP=OP KOMT NOOIT MEER TERUG

4 Years Breastfeeding Milestone Card

Artikel 6 van 6
€ 3,95 € 0,50 (inclusief btw)

4 Years Breastfeeding Milestone Card

Leg het liefdevolle, unieke en bijzondere moment tussen jou en jouw kindje(s) vast door middel van een borstvoedings mijlpaal kaart tijdens jullie borstvoedingsmoment.

Het betreft een enkele exclusieve mijlpaal kaart met als thema "4 Years" voeden welke op hoogwaardig aquarell papier met prachtige kleuren is gedrukt voor een Ibiza achtige look, op een A6 formaat.

Er is gebruik gemaakt van prachtige illustraties en unieke en liefdevolle teksten welke de betreffende moeder zal doen inspireren om door te gaan en te genieten van de bijzondere borstvoedingsperiode.

Op de achterzijde staat een liefdevolle quote of tekst. Tevens is er op achterzijde ruimte beschikbaar om de datum en het bijzondere moment te omschrijven, zodat de kaartenset gepersonaliseerd wordt en voor altijd te bewaren is voor later en eventueel op latere leeftijd kado te geven is aan jullie zoon/dochter(s)


Er is tevens ook een geheel pakket met 21 borstvoeding mijlpaalkaarten te bestellen, let wel, deze speciale "4 Years" kaart zit hier niet standaard bij.

Deze Breastfeeding Milestone Cards met bijbehorende insiprerende teksten zijn geheel door mijzelf bedacht en uitgewerkt. Samen met een fantastische ontwerper zijn we tot dit prachtige design van kaarten gekomen.

 

 

Productfoto's: Schots en Scheef fotografie

© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss