OP=OP KOMT NOOIT MEER TERUG

Pumping Award (kolven) Breastfeeding Milestone Card

Artikel 3 van 6
€ 3,95 € 0,50 (inclusief btw)

Pumping Award Breastfeeding Milestone Card

Leg het liefdevolle, unieke en bijzondere moment tussen jou en jouw kindje(s) vast door middel van een kolf/pumping mijlpaal kaart tijdens jullie borstvoedingsmoment.

Het betreft een enkele exclusieve mijlpaal kaart met als thema "Pumping (ofwel kolven)" welke op hoogwaardig aquarell papier met prachtige kleuren is gedrukt voor een Ibiza achtige look, op een A6 formaat.

Het is een echte Award kaart, aldaar het (fulltime) kolven absoluut niet onderschat moet worden met alle intensiviteit van het eerst kolven, overgieten in flesje of invriezen van de melk, het schoonmaken van de kolfonderdelen en het uiteindelijk nog moeten voeden met een flesje moedermelk.

Wist je dat een fulltime kolvende moeder 2,5 keer meer tijd "kwijt" is aan het voeden dan een borstvoedende moeder?

Er is gebruik gemaakt van prachtige illustraties en unieke en liefdevolle teksten welke de betreffende moeder zal doen inspireren om door te gaan en te genieten van de bijzondere kolfperiode.

Op de achterzijde staat een liefdevolle quote of tekst. Tevens is er op achterzijde ruimte beschikbaar om de datum en het bijzondere moment te omschrijven, zodat de kaartenset gepersonaliseerd wordt en voor altijd te bewaren is voor later en eventueel op latere leeftijd kado te geven is aan jullie zoon/dochter(s)


Deze Breastfeeding Milestone Cards met bijbehorende insiprerende teksten zijn geheel door mijzelf bedacht en uitgewerkt. Samen met een fantastische ontwerper zijn we tot dit prachtige design van kaarten gekomen.

 

 

Productfoto's: Schots en Scheef fotografie

© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss