Wenskoker ketting

Artikel 9 van 10
€ 44,95 (inclusief btw)

Heb jij een specifieke wens? En wil je graag deze wens op een bijzondere, vrouwelijke en tijdloze wijze voor altijd bij je kunnen dragen? Of wens jij graag een dierbare of een bijzondere periode voor altijd op jouw huid bij je te kunnen dragen?

Dit unieke en bijzondere wenskokertje is een eigen SoLilly ontwerp, handgemaakt in Bali (onder geweldige arbeidsomstandigheden) en van een fantastische kwaliteit (925.) Sterling zilver gemaakt.

Werkelijk een prachtig sieraad om aan jezelf kado te geven of om iemand anders liefdevol te verrassen.

Het kokertje hangt horzontaal op de hals, het mooiste is het om deze kort te dragen, zo dicht mogelijk bij het sleutelbeen.

Het kokertje kan aan één zijde open door aan het dopje te draaien.
Dit betekent dat je dus iets in het kokertje kunt doen, iets wat jou dierbaar is, of een specifieke wens geschreven op een gouden vloeipapiertje.

Optioneel kan je door mijzelf geplukte, gedroogde paardebloempluis toe laten voegen, om jouw wens nòg specialer te maken. Of je laat er èchte kristalletjes in doen. Ook is de optie aanwezig om alleen een gouden vloeipapiertje toe te laten voegen met een speciale bijbehorende stift, je kan ervoor kiezen om jouw wens voor jou zelf of voor de ander door mij op te laten schrijven zodat ik het briefje al in het kokertje kan doen. Of om dit zelf te doen.

Eventueel kan ik het kokertje ook vullen met DNA, zo heb je bijvoorbeeld de keuze om te kiezen voor het laten verwerken van moedermelk/ as van een overleden dierbare (mens of dier) of gecapsuleerde placenta te laten verwerken en te laten verharden in de koker. Heel subtiel maar voor altijd bij jou, want niemand kan zien wat er in het flesje zit, dat is enkel jouw geheim.
Indien er voor moedermelk gekozen wordt, dan is dit altijd incl. kit en is
hier alle informatie terug te lezen omtrent moedermelksieraden.

Maar je kunt het kokertje uiteraard ook zelf vullen met iets wat jou dierbaar is. Denk aan gedroogde bloemen van jouw bruiloft of een uitvaart, een stukje van jouw trouwjurk, de eerste tandjes van jouw kindje(s) of hun haarlokje.

Je kan er ook zand in laten verwerken, van een begraafplek van jouw dierbare, of zand van een andere bijzondere plek waar je fijne herinneringen aan hebt. Indien je kiest voor het toevoegen van zand, dan is het verstandig dat ik dit verwerk voor je in hars. Om zo verzekerd te zijn dat het zand er nooit tussendoor uit kan vallen, mocht je het dopje open maken, want dat zou zonde zijn. Tenzij je zelf het dopje vast lijmt met componentenlijm, dan kan het zand uiteraard los in het kokertje gedaan worden door jou zelf, alleen dan kan je het kokertje nooit meer openen. 

Zoals je leest zijn er eindeloos veel mogelijkheden, volg je hart en laat je wens spreken...

Specificatie Omschrijving
Materiaal (925.) Sterling zilver
Lengte 25 mm
Diameter 10 mm
© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss