Maansteen hanger- en ketting

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)

Een zeer chique, unieke en handgemaakte sterling zilveren regenboog maansteen hanger van 14mm groot (inclusief inhaakoog 19mm) met een krachtige en zeer bijzondere werking op de hormoonbalans van een (lacterende) moeder (to be).

Deze exclusieve collectie is door SoLilly zelf zijn ontworpen en geschetst en vervolgens volledig met de hand en exclusief voor SoLilly gemaakt op Bali.

Maansteen heeft een krachtige en zeer bijzondere, positieve en stimulerende energetische werking heeft op de hormoonbalans van een vrouw, met name de (lacterende) moeder (to be), waarbij vruchtbaarheid, hechting met het kind en de periode na de zwangerschap wordt energetisch ondersteund en centraal staat. Maar zeer zeker ook perfect om te dragen rondom een menopause of wanneer de vrouw klachten ervaart rondom de menstruele periode of wanneer een vrouw klachten ervaart bij hormonale schommelingen. 

 

UITLEG MEERKEUZEMENU

  • Wel of niet een 925 sterling zilveren ketting/collier toevoegen:
    Er is keuze uit twee soorten 925 sterling zilveren kettingen, een jasseron ketting of een slangen ketting met de daarbij behorende lengte;

           


TOT SLOT
Elk sieraad wordt geleverd in een stoffen bewaarzakje en met liefde verpakt tot een uniek kado. 

 

 

 

 

Productfoto’s: SoLilly
Portret foto’s: Schots en Scheef fotografie


 

Specificatie Omschrijving
Edelsteen soort Regenboog maansteen
Materiaal (925) Sterling zilver
Afmetingen Lengte incl. lusje 19 mm en 14 mm diameter
© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss