Moedermelk armband jasseron rond grillig

Artikel 5 van 13
€ 124,95 (inclusief btw)

Een elegante, unieke en handgemaakte jasseron armband met een grillige sterling zilveren ronde tussenzetsel waar moedermelk in is vervaardigd. Optioneel kan er nog een extra mini grillig rond bedeltje met moedermelk of ander DNA bij worden besteld.

Deze exclusieve collectie is door SoLilly zelf zijn ontworpen en geschetst en vervolgens volledig met de hand en exclusief voor SoLilly gemaakt op Bali.

 

Algemene uitleg:

Klik op de onderstaande regels om meer uitleg te krijgen over de desbetreffende onderwerpen.


Let op, het doorlezen van deze onderwerpen is verplicht wanneer je besluit een DNA sieraad bij SoLilly te bestellen.
Bij het plaatsen van deze bestelling dien je akkoord te gaan dat je alle informatie welke gelinkt- en benoemd is op deze pagina, hebt doorgelezen en hebt begrepen. Bestel niet impulsief en overhaast, bestel altijd weloverwogen en in alle rust. Na het plaatsen van jouw order kan er geen wijziging/annulering meer plaats vinden.

 

Over het meerkeuzemenu: Let op dat je goed let op de mogelijkheden binnen elk keuzemenu. Want niet alle soorten DNA en overige toevoegingen zijn mogelijk bij elk sieraad. Indien een optie niet beschikbaar is binnen een meerkeuzemenu, dan kan deze niet gekozen worden. 
Als voorbeeld: Haarlok past sowieso niet in kleinere sieraden. En per sieraad is er een maximaal aantal extra toevoegingen aan het DNA mogelijk.

 

  • Klik hier om te lezen wat een DNA-sieraad precies is en hoe dit verwerkt wordt tot een sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het aanleverproces van het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel verwerken van overige toevoegingen aan het betreffende DNA, met alle opties en bijbehorende risico’s.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.

 

Specificatie Omschrijving
Afmetingen Tussenzetsel diameter 12 mm, optionele mini bedel 7 mm diameter, jasseron 4 mm dik
© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss