Cryo-Embryo sieraad Pearl (925.) sterling zilver

Artikel 1 van 1
€ 159,95 (inclusief btw)

CRYO-EMBRYO SIERAAD
Een elegante en chique (925.) sterling zilveren collier hanger waarin jouw eigen (rest) Cryo-Embryo('s) in verwerkt kunnen worden.

Er zijn wereldwijd ontelbaar veel mensen welke een IVF of ICSI behandeling hebben moeten ondergaan.

Vaak worden er meerdere rietjes met cryo’s ingevroren in de klinieken/ ziekenhuizen om deze in de toekomst bij nog een andere kinderwens terug te plaatsen bij de moeder.

In veel gevallen kiezen deze gezinnen er bewust voor om het gezin niet verder uit te breiden na één of meerdere succesvolle IVF/ICSI behandelingen. De overgebleven rietjes met cryo’s blijven dan een X aantal jaar in bewaring van het ziekenhuis of de kliniek.

Na een paar jaar krijgt men de vraag wat zij met de overgebleven rietjes Cryo’s wensen te doen welke nog diep ingevroren zijn. In Nederland kan je dan kiezen uit donatie, wetenschap of vernietiging van jullie Cryo’s.

Feitelijk zijn deze Cryo’s jullie DNA, jullie eigendom en mogen jullie zelf beslissen of je deze Cryo’s bijvoorbeeld wenst te begraven of wilt laten verwerken in een sieraad bij SoLilly. Hoe mooi is het dan dat er ook nog een keuze is om jullie Cryo-Embryo('s) voor altijd op jouw lijf bij je te mogen dragen, dichtbij jouw hart.

In Nederland kan je zelf het ziekenhuis of de kliniek daarom vragen om jouw Cryo rietjes op te halen en ik kan dan voor jou de gehele vloeistof waar de Cryo in zit, uiteraard inclusief Cryo (dit controleer ik met een microscoop), verwerken in een beeldschoon sieraad. En dit doe ik uiteraard met intens veel passie en liefde voor mijn vak en jullie dierbare Cryo-Embryo(s).

Niemand zal weten waar dit sieraad van is gemaakt, in feite is de gieting transparant maar je kan er net als dit voorbeeld ook voor kiezen om er bladzilver aan toe te laten voegen, of bladgoud. Of haarlokjes van andere kindjes. Alles is mogelijk. 

De meest geschikte sieraden voor Cryo-Embryo’s zijn de Pearl (in het (925.) sterling zilver of 14k goud of de SoLilly kralen.

De prijs van dit huidige artikel is gebaseerd op de Pearl in het (925.) Sterling zilver met enkel een blanco gieting, door middel van het invullen van het meerkeuzemenu op deze huidige pagina kan je overige toevoegingen aanklikken en aanklikken hoeveel rietjes/buisjes Cryo’s je wenst te laten verwerken. 

Let op! De Cryo-Embryo’s dienen in het originele restrietje/buisje die je zo mee krijgt vanuit het ziekenhuis aan mij geleverd te worden, dit mag dus niet open gemaakt zijn of door de klant zelf vermengd zijn. De restcryo('s) krijg je altijd ontdooit mee vanuit het ziekenhuis, deze zijn dan "onklaar" gemaakt. Deze kan ik voor jou vereeuwigen in een tastbaar, emotioneel en liefdevol sieraad.

Zorg dat je zeker bent dat jij jullie restcryo rietje(s) in eigen bewaring kan krijgen vanuit het ziekenhuis voordat je de order plaatst bij SoLilly. Het betreft een op maat artikel en deze order kan nadien niet veranderd of gewijzigd worden.

Na het shoppen van het sieraad mag je de Cryo-Embryo’s zodra je deze in eigen bezit hebt goed verpakken, voorzien van een briefje met naam en ordernummer die overeenkomt met jouw orderbevestiging en deze bij voorkeur bij mij aangeven wanneer je de cryo brengt, (in de brievenbus). Indien het echt niet anders kan dan graag de cryo aangetekend (verzekerd!) verzenden naar mijn contactadres. Ben je wel bewust van de risico's van verzending met de post.

 

Algemene uitleg:

Klik op de onderstaande regels om meer uitleg te krijgen over de desbetreffende onderwerpen.


Let op, het doorlezen van deze onderwerpen is verplicht wanneer je besluit een DNA sieraad bij SoLilly te bestellen.
Bij het plaatsen van deze bestelling dien je akkoord te gaan dat je alle informatie welke gelinkt- en benoemd is op deze pagina, hebt doorgelezen en hebt begrepen. Bestel niet impulsief en overhaast, bestel altijd weloverwogen en in alle rust. Na het plaatsen van jouw order kan er geen wijziging/annulering meer plaats vinden.

 

Over het meerkeuzemenu: Let op dat je goed let op de mogelijkheden binnen elk keuzemenu. Want niet alle soorten DNA en overige toevoegingen zijn mogelijk bij elk sieraad. Indien een optie niet beschikbaar is binnen een meerkeuzemenu, dan kan deze niet gekozen worden. 
Als voorbeeld: Haarlok past sowieso niet in kleinere sieraden. En per sieraad is er een maximaal aantal extra toevoegingen aan het DNA mogelijk.

 

  • Klik hier om te lezen wat een DNA sieraad precies is en hoe dit verwerkt wordt tot een sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het aanleverproces van het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel verwerken van overige toevoegingen aan het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel toevoegen van een collier en/of armband en/of bedel en de maatbepalingen van colliers, armbanden en ringen.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel toevoegen van een Coin.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.

 

Specificatie Omschrijving
Afmetingen De Pearl heeft een totale afmeting van 2,5 cm lang incl. het zilveren lusje meegerekend. De Cryo-Embryo parel zelf heeft een diameter van ongeveer 1,5 cm.
© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss