Cryo-Embryo sieraad Pearl (925.) sterling zilver

Artikel 1 van 1
€ 89,95 (inclusief btw)

Een elegante en chique (925.) sterling zilveren collier hanger waarin jouw eigen Cryo-Embryo's in verwerkt zitten.

Er zijn wereldwijd ontelbaar veel mensen welke een IVF of ICSI behandeling hebben moeten ondergaan.

Vaak worden er meerdere rietjes met cryo’s ingevroren in de klinieken/ ziekenhuizen om deze in de toekomst bij nog een andere kinderwens terug te plaatsen bij de moeder.

In veel gevallen kiezen deze gezinnen er bewust voor om het gezin niet verder uit te breiden na één of meerdere succesvolle IVF/ICSI behandelingen. De overgebleven rietjes met cryo’s blijven dan een X aantal jaar in bewaring van het ziekenhuis of de kliniek.

Na een paar jaar krijgt men de vraag wat zij met de overgebleven rietjes Cryo’s wensen te doen welke nog diep ingevroren zijn. In Nederland kan je dan kiezen uit donatie, wetenschap of vernietiging van jullie Cryo’s.

Feitelijk zijn deze Cryo’s jullie DNA, jullie eigendom en mogen jullie zelf beslissen of je deze Cryo’s bijvoorbeeld wenst te begraven of wilt laten verwerken in een sieraad bij SoLilly. Hoe mooi is het dan dat er ook nog een keuze is om jullie Cryo-Embryo('s) voor altijd op jouw lijf bij je te mogen dragen, dichtbij jouw hart.

In Nederland kan je zelf het ziekenhuis of de kliniek daarom vragen om jouw Cryo rietjes op te halen en ik kan dan voor jou de gehele vloeistof waar de Cryo in zit, verwerken in een beeldschoon sieraad. En dit doe ik uiteraard met intens veel passie en liefde voor mijn vak en jullie dierbare Cryo-Embryo(s).

Niemand zal weten waar dit sieraad van is gemaakt, in feite is de gieting transparant maar je kan er net als dit voorbeeld ook voor kiezen om er bladzilver aan toe te laten voegen, of bladgoud. Of haarlokjes van andere kindjes. Alles is mogelijk. 

De meest geschikte sieraden voor Cryo-Embryo’s zijn de Pearl (in het (925.) sterling zilver of 14k goud of de SoLilly kralen.

De prijs van dit huidige artikel is gebaseerd op de Pearl in het (925.) Sterling zilver met enkel een blanco gieting, door middel van het invullen van het meerkeuzemenu op deze huidige pagina kan je overige toevoegingen aanklikken en aanklikken hoeveel rietjes/buisjes Cryo’s je wenst te laten verwerken. 

Let op! De Cryo-Embryo’s dienen in het originele rietje/buisje die je zo mee krijgt vanuit het ziekenhuis aan mij geleverd te worden, dit mag dus niet open gemaakt zijn of door de klant zelf vermengd zijn.

Zorg dat je zeker bent dat jij jullie Cryo’s in eigen bewaring kan krijgen vanuit het ziekenhuis voordat je de order plaatst bij SoLilly. Het betreft een op maat artikel en deze order kan nadien niet veranderd of gewijzigd worden.

Na het shoppen van het sieraad mag je de Cryo-Embryo’s zodra je deze in eigen bezit hebt goed verpakken, voorzien van een briefje met naam en ordernummer die overeenkomt met jouw orderbevestiging en deze bij voorkeur bij mij aangeven wanneer je de cryo brengt, (in de brievenbus) en dan zorg ik dat de cryo z.s.m. terug ingevroren wordt alvorens deze verwerkt wordt in het sieraad, indien het echt niet anders kan dan graag de cryo aangetekend verzenden naar mijn adres (zie de contactgegevens op de webshop). Mijn voorkeur gaat echt uit naar bevroren cryo. Dus het liefste bij mij afgeven.

UITLEG MEERKEUZEMENU

 • Wel of niet een 925 sterling zilveren ketting/collier toevoegen:
  Er is keuze uit twee soorten 925 sterling zilveren kettingen, een jasseron ketting of een slangen ketting met de daarbij behorende lengte;

        

 • Toevoeging aan de Cryo-Embryo(s):
  Er zijn extra opties tot het toevoegen van verschillende toevoegingen aan de Cryo-Embryo('s). Hier kunnen de voorbeelden van de toevoegingen bekeken worden;
 • Indien meerdere toevoegingen, aangeven welke:
  Wanneer er gekozen wordt voor meer dan één toevoeging aan de Cryo-Embryo('s), dan dient bij het vrije invoerveld in het meerkeuzemenu exact aangegeven te worden welke toevoegingen er gewenst zijn;
 • Kleur glitters;
  Indien er gekozen wordt voor de toevoeging van glitters aan de Cryo-Embryo('s), dan graag de exacte kleur van de glitters doorgeven bij dit vrije invoerveld in het meerkeuzemenu;

 

Specificatie Omschrijving
Materiaal (925.) sterling zilver
Afmetingen De Pearl heeft een totale afmeting van 2,5 cm lang incl. het zilveren lusje meegerekend. De Cryo-Embryo parel zelf heeft een diameter van ongeveer 1,5 cm.
© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel