Slagletters

SoLilly is hèt sieradenlabel voor gepersonaliseerde  (op maat gemaakte) en unieke sieraden.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van  naam- en tekstslaglettersieraden, foto sieraden en kado sieraden.Elk sieraad wordt gepersonaliseerd naar de wens van de klant en elk sieraad wordt speciaal voor jou met liefde èn met de hand gemaakt.

Het maken van slagletter sieraden is arbeidsintentief werk, het slaan van de slagstempels in het metaal, vijlen, polijsten, evt. kleuren van de letters, het buigen, poetsen en het polijsten van het sieraad.

Slagletter sieraden zijn één voor één uniek en kunnen nooit identiek zijn aan elkaar, zo ook kunnen de letters/cijfers/symbolen in de gepersonaliseerde sieraden nooit 100% recht, gecentreerd, met evenveel afstand tussen de letters en even diep geslagen worden, dit maakt het sieraad juist zo uniek.Soorten (lettertype) slagletters:
Er zijn drie soorten slagletter lettertypen. Afhankelijk van het sieraad kan er in de meeste gevallen gekozen worden tussen de drie verschillende lettertypen. Indien hier de mogelijkheid voor bestaat, dan staat dit aangegeven bij het bestelproces en kan er gekozen worden welk lettertype gewenst is.
Indien er geen keuzelijst is tijdens het bestelproces, dan is het niet mogelijk om een ander lettertype te kiezen, dit kan komen omdat het bijvoorbeeld kleine(re) bedeltjes betreft, of de look van het sieraad een standaard design is.
Bij de lettertypen behoren ook bijpassende cijfers, deze zijn identiek aan het gekozen lettertype.Lettertype:

 

Symbolen: 
Er is een zeer ruime keuze uit het aantal slagstempel symbolen, tijdens stap twee van het bestelproces kan er bij de optie vrije tekst aangegeven worden welk symbool (en indien mogelijk waar) geslagen mag worden.


 

Tekst aanleveren:
Bij het sieraad zelf op de webshop is er in het meerkeuzemenu een vrije ruimte beschikbaar om aan te geven welke tekst er gewenst is om te laten slagletteren.
Dit kan bijvoorbeeld op de volgende wijze worden doorgegeven:
(naam symbool)(exacte gewenste tekst)(naam symbool)

Indien het gewenst is om op de uiteinden van een armband een symbool te laten slaan dan kan het volgende worden aangegeven:
(uiteinden naam symbool)(symbool/exacte tekst)(uiteinden symbool)

Mogelijkheid om aan de binnenkant te laten slagletteren is ook aanwezig bij enkele sieraden (voor een kleine meerprijs). Dit kan op de volgende manier worden aangegeven:
Binnenkant (Eventuele symbolen/tekst)

Let op bij dubbelzijdig slagletteren kam er een doorslag op de andere zijde zichtbaar kan zijn. Vrijwel nooit bij armbanden maar mogelijk wel op de coins.

Indien er extra spaties gewenst zijn buiten de reguliere spaties om, dan dienen deze met een * per spatie te worden aangegeven binnen de vrije tekst.

Het is de klant zijn/haar eigen verantwoording dat de exacte en meest specifieke tekst wensen (juist) worden doorgegeven aan ons.

 

Inkleuren:
Indien hier mogelijkheden voor zijn bij het sieraad, zal er aangegeven worden of er gekozen kan worden om de tekst van het sieraad blanco te houden, of deze in te laten kleuren (zwart).

 

Let op!
Er kunnen geen trema's, aanhalingstekens, puntjes of andere afwijkende tekens dan het algemene alfabet worden geslagen. Indien dit wel wordt opgegeven dan zal de tekst of de naam zonder het teken geslagen worden.


"Metal stamping, the beauty of imperfection"
 

© 2015 - 2022 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel