De periode na de geboorte van een baby is de meest intense, intieme, liefdevolle en bijzondere periode in het leven van een moeder/vader. Sommige moeders kiezen voor het geven van borstvoeding (liquid gold) aan haar baby. En of deze borstvoeding periode nou lang of kort mag duren, het is in ieder geval een zéér bijzondere, intieme en liefdevolle ervaring tussen moeder en kind. Naast het vullen van het maagje van jouw kindje, is het geven van borstvoeding veel meer dan dat. 

 


Deze bijzondere en liefdevolle herinnering kan nu levenslang op een tastbare manier worden vertaald in een moedermelksieraad. Een sieraad gemaakt van moeders eigen moedermelk.
 

Daarnaast vertelt dit unieke sieraad jullie verhaal, de start van een nieuw leven, het liefdevol verbinden van DNA.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om haarlok van jouw kind(eren) te laten verwerken in een DNA sieraad. Bijvoorbeeld wanneer je geen borstvoeding hebt gegeven, geen melk meer hebt, of een andere reden. 
Want veelal wordt het eerste haarlokje van een baby/kindje bij de allereerste kappersbeurt bewaard door de ouder(s) in een doosje of in een plakboek.

Hoe prachtig is het om het (eerste) haarlokje van jouw kind(eren) ook levenslang bij je te kunnen dragen, als herinnering en koestering aan een bepaalde periode/leeftijd of gebeurtenis.

Natuurlijk kan je ook moedermelk combineren met haarlok of met ander DNA. De keuze is reuze en de mogelijkheden zijn bijna oneindig…

 

Maar ook een haarlok van een levend of gestorven menselijke of dierlijke geliefde kan ik speciaal voor jou verwerken in een sieraad naar keuze. Haarlok of as na een crematie bijvoorbeeld.
Voor mij maakt het geen verschil in de verwerking en conservering of het DNA van een mens of dier is.

Je kan ervoor kiezen om DNA wel- of niet herkenbaar te laten verwerken of het (letterlijk) te laten “verbloemen” in een DNA-art sieraad. Een uniek stukje miniatuur kunst.

Elk DNA sieraad heeft een verhaal en het is voor mij een liefdevolle eer dat ik jullie emotionele verhalen mag vertalen in een door mijzelf handgemaakt DNA sieraad. Geheel voor jou alleen. Want elk DNA is uniek, elk deel DNA is specifiek en zo is er nooit één hetzelfde.

In het hoofdmenu hiernaast kan je kiezen uit meerdere moedermelksieraad collecties. Daar kan je ook alle prijzen en eventuele opties vinden.

  • Klik hier om te lezen wat een DNA-sieraad precies is en hoe dit verwerkt wordt tot een sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het aanleverproces van het betreffende DNA.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het optioneel verwerken van overige toevoegingen aan het betreffende DNA, met alle opties en bijbehorende risico’s.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het onderhoud en de omgang van jouw sieraad.
  • Klik hier voor de complete uitleg van het bestellen, verwerking, betaling, de actuele levertijden en de verzending van jouw order.

 

 

 

 
 

 

 

© 2015 - 2024 SoLilly | sitemap | rss