Sorteer op
 • Moedermelk hanger- en ketting druppel groot
  Moedermelk hanger- en ketting druppel groot

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Een elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren druppel hanger van 30mm groot (inclusief inhaakoog 36mm) waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 109,95
 • Moedermelk hanger- en ketting druppel regenboogmaansteen
  Moedermelk hanger- en ketting druppel regenboogmaansteen

  EXCLUSIEVE MAANSTEEN MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Een zeer chique, unieke en handgemaakte sterling zilveren combinatie maansteen en moedermelk druppel hanger met een afmeting van 35mm groot (inclusief inhaakoog 39mm).

  € 109,95
 • Moedermelk hanger- en ketting dubbele druppel
  Moedermelk hanger- en ketting dubbele druppel

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Een elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren dubbele druppel hanger met een afmeting van 35mm groot (inclusief inhaakoog 39mm) waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 109,95
 • Moedermelk hanger- en ketting druppel klein
  Moedermelk hanger- en ketting druppel klein

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Een elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren druppel hanger van 15mm groot (inclusief inhaakoog 19 mm) waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 99,95
 • Moedermelk combinatie jasseron armband druppel regenboogmaansteen
  Moedermelk combinatie jasseron armband druppel regenboogmaansteen

  EXCLUSIEVE MAANSTEEN SIERADEN COLLECTIE: Een zeer chique, unieke en handgemaakte sterling zilveren maansteen jasseron armband met een tussenzetsel van 18mm groot met een krachtige en zeer bijzondere werking op de hormoonbalans.

  € 149,95
 • Moedermelk jasseron armband druppel
  Moedermelk jasseron armband druppel

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Een elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren druppel jasseron armband met een tussenzetsel van 17mm groot waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 124,95
 • Moedermelk creolen druppel
  Moedermelk creolen druppel

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Dit zijn elegante, sterling zilveren gladde oor creolen met unieke, handgemaakte druppels van 15mm groot (inclusief lengte creolen 50mm) waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 119,95
 • Moedermelk oorhangers druppel regenboogmaansteen
  Moedermelk oorhangers druppel regenboogmaansteen

  EXCLUSIEVE MAANSTEEN SIERADEN COLLECTIE: Een zeer chique, unieke en handgemaakte sterling zilveren combinatie maansteen en moedermelk druppel oorhangers met een totale lengte van 25mm groot.

  € 159,95
 • Moedermelk oorhanger druppels
  Moedermelk oorhanger druppels

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Dit zijn elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren oorhanger druppels van 15mm groot (inclusief oorhaak 30mm) waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 109,95
 • Moedermelk oorstekers druppel
  Moedermelk oorstekers druppel

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Dit zijn elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren druppel oorstekers van 11mm groot waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 109,95
 • Moedermelk ring druppel gladde band
  Moedermelk ring druppel gladde band

  EXCLUSIEVE MOEDERMELK SIERADEN COLLECTIE: Een elegante, unieke en handgemaakte sterling zilveren ring met een gladde band en een druppelvormige zetkast van 11mm groot waar moedermelk in is vervaardigd.

  € 109,95
© 2015 - 2023 SoLilly | sitemap | rss