Baby Wish armband

Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 42,95 (inclusief 21% btw)

Dit bijzondere en unieke geluksarmbandje kan helpen bij het vervullen van een baby wens omdat de maansteen zeer krachtige, stimulerende en positieve werking heeft op de hormoonbalans van de vrouw

De maansteen stimuleert het vrouwelijke geslachtsorgaan en ondersteunt bij de wens tot een zwangerschap, het voorspoedig doorlopen van een zwangerschap, en geeft ondersteuning bij de bevalling met de daarbij behorende periode na de bevalling.
De maansteen heeft tevens een zeer positieve werking op de lactatie van de moeder, het helpt de melkproductie te stabiliseren. De steen ondersteunt bij de hechting tussen de moeder en het kind en werkt tevens bij de baby positief en bevorderend op de natuurlijke drinktechniek, natuurlijke speenbehoefte, natuurlijke slaapmomenten en de natuurlijke hechting naar de moeder.

Dit armbandje is gemaakt  van 925 sterling zilveren kralen, met de mooiste en meest zuiverste maansteen edelstenen en het sterkste 49 draads staaldraad waar de armband aan geregen wordt.
Ook wordt er een zacht tingelend Cambodjaans 925 sterling zilveren belletje aan de armband gehangen.  Bijgeloof verteld dat dit belletje de boze geesten rondom de baby verjaagd. En tot slot wordt er een 925 sterling zilveren hartje aan de armband geregen welke het toekomstig kloppend baby hartje symboliseert.

Dit armbandje kan de toekomstige moeder helpen bij het vervullen van haar kinderwens, wanneer het zwanger worden niet voorspoedig verloopt, er mogelijk complicaties zijn om zwanger te raken of al tijdens de zwangerschap, of als extra steuntje in de rug tijdens de onzekere periode wanneer toekomstige moeder haar baby wens wil vervullen om haar meer zelfvertrouwen en positiviteit te bieden.

Bij dit armbandje is rekening gehouden met de periode van de zwangerschap, de moeder kan iets toenemen in gewicht en daarbij zal haar polsomvang tijdelijk toenemen, het zou zonde zijn als het armbandje dan niet meer zal passen, juist omdat het armbandje een fantastische werking heeft op de moeder tijdens haar zwangerschap. En daarom is het armbandje verstelbaar in maat. Wel is het nog belangrijk om haar huidige strakke polsmaat door te geven en eventueel aan te geven of de vrouw al zwanger is. Want dan kan daar rekening mee gehouden worden met de lengte van de armband.

Tevens is het mogelijk om optioneel nog een 925 sterling zilveren Coin aan de armband te laten bevestigen. Op het voorbeeld is een Coin met een paardebloem en pluis zichtbaar, welke de wens tot het moederschap symboliseerd. Wanneer de baby is geboren dan kan er op de andere zijde een naam en geboortedatum geslagen worden, als zijnde een vervulde wens.

Wanneer de babywens eenmaal is vervuld en de baby is geboren, dan kan het tingelende zilveren Cambodjaanse belletje aan een baby- en kinder armbandje gehangen worden samen met het zilveren hartje om het voorspoed en geluk door te geven aan de baby tijdens de zuigling periode.

De moeder kan dan het Baby Wish armbandje blijven dragen omdat de kracht van de maansteen nog altijd door zal werken op moeder- en kind. Hier kan je meer lezen over deze bijzondere werking van de maansteen in deze sieradencollectie.

Hier zijn de exacte meetinstructies te vinden voor de het opmeten van de strakke polsmaat.


UITLEG MEERKEUZEMENU

 • Wel- of niet een slagletter Coin toevoegen:
  Een Coin is een extra 925 sterling zilveren label van 13 mm doorsnede waar een tekst of een symbool (zoals op de foto's een paardebloempluisje voor het symbool geluk) opgeslagen kan worden. Indien er een naam of datum geslagen dient te worden op een zijde van de Coin, dan kan er  alleen maar gebruik gemaakt worden van het lettertype welke in onderstaande foto gebruikt wordt, het betreft het kleinste lettertype of alleen de symbolen welke hier afgebeeld staan.
 • Achterkant van de Coin slagletteren:
  Dt betekent dat zowel de voor- als achterkant geletterd kan worden van de Coin. Het is hierbij belangrijk om in het keuzemenu (“Eventuele tekst Coin(s)”) aan te geven welke tekst men op de zowel de voor als achterkant wenst.
 • De tekst van de Coin inkleuren:
  De letters worden in het zilver geslagen, indien het gewenst is dat de tekst goed leesbaar zal zijn op afstand, dan is het raadzaam om de tekst zwart in te laten kleuren. Indien een naturel look gewenst is, dan is het wellicht mooier om de tekst van de Coin niet in te laten kleuren. In de loop der tijd worden de letters op de Coin altijd iets donkerder door de invloeden van buitenaf, wanneer deze niet standaard zwart zijn ingekleurd.
 • Eventuele tekst Coin(s):
  De Coin is maar klein, er past daarom enkel maar één naam per zijde van de Coin op van maximaal 8 tekens in het kleinste lettertype  (incl. spatie of streepje) of 1 symbool.
  Let op! Dat men de exacte tekst en/of symbolen concreet benoemd in dit vrije invoerveld.
 • Maat pols:
  Het armbandje wordt altijd verstelbaar gemaakt. Maar wel dient er aangeklikt te worden wat de strakke polsmaat is, hiervoor dient de klant de exacte strakke polsmaat door te geven. De instructies voor het opmeten kan hier terug gelezen worden.
   


TOT SLOT
Elk sieraad wordt geleverd in een stoffen bewaarzakje en met liefde verpakt tot een uniek kado. 
"Metal stamping; the beauty of Imperfection"

 

 

 

 

Productfoto’s: SoLilly
Portret foto’s: Jeanine Schuil

 

© 2015 - 2021 SoLilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel